André Hazes jr. sloopt hotelkamer, Monique huilend op de gang

André Hazes jr. staat tegenwoordig zó weinig op Life of Yvonne dat hij zélf maar juice begint te verspreiden. “Ik heb de hele hotelkamer verbouwd en Monique stond huilend op de gang.”

Monique Westenberg en André Hazes jr. © YouTube

Wat een treurnis: de nieuwe muzikale koers van André Hazes jr. slaat totaal niet aan, maar de volkszanger wil op een of andere manier toch de headlines blijven halen. Daarom heeft hij een éllenlang interview gegeven aan de LINDA. waarin hij weer helemaal leegloopt. Die knul zet dit soort mediadingetjes gewoon in als gratis therapiesessies.

Ruzie thuis

Nadat hij zijn hele psyche voor de zoveelste keer heeft uitgestald, onthult André in het blad hoe ver hij wel niet is gegaan bij Monique. “Zodra ik mijn eerste biertje of wodka nam, wisten de mensen om me heen al hoe laat het was. Of het werk werd afgezegd, of er kwam ruzie thuis of andere ellende. Zonder uitzondering.”

En Monique was daar het slachtoffer van, vertelt hij. “Ik was de eerste uren oprecht de leukste persoon op aarde, maar daarna sloeg het om en werd het dramatisch.”

Dronken Dré

Als voorbeeld noemt André een vakantie met Monique’s familie op Tenerife. “Tijdens onze eerste avond werd ik meteen heel dronken in een karaokebarretje, waar ik ook ben gaan zingen. Op een gegeven moment stond Monique te gebaren dat ik ermee moest stoppen, maar ik weigerde, omdat ik altijd door moest totdat ik omviel.”

Vervolgens ging André hélemaal tokkie. “We kregen ruzie op straat. Van wat er daarna is gebeurd, weet ik niets meer – tot het moment dat ik wakker werd: huilend, in de armen van mijn schoonmoeder, met een bungelende hand.”

Hotelkamer

Wat hij had uitgespookt? “Ik keek om me heen: de hele hotelkamer was verbouwd en Monique stond te huilen op de gang. Zo’n persoon werd ik dus van de drank; iemand die alles kapotmaakte en dan een black-out kreeg.”

Ah, vandaar dat hij het zo goed kon vinden met Lil Kleine. Heeft hij ook nog een lampenkapje naar de extensions van Monique gesmeten? Nee, benadrukt André. “Gelukkig ben ik geen vechter, dus ik heb nooit geweld gebruikt naar mensen. Maar ik moest wel naar het ziekenhuis omdat mijn hand was gebroken.”

Zoontje

Lekker voorbeeld voor z’n zoontje. “Ik ben wel eerlijk tegen hem, heb uitgelegd dat papa naar de dokter is geweest en geen bier meer drinkt.”

Fijn dat alle klasgenootjes van kleine Dré hier nu ook van op de hoogte zijn.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Waarom denkt u dat André Hazes jr. dit hotelkamer-verhaal onthult?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen