René le Blanc boos op Shownieuws: ‘We zijn er helemaal ziek van’

Kermiszanger René le Blanc is echt helemaal over de zeik. Hij zou gisteren met ‘groot nieuws’ komen in de uitzending van Shownieuws, maar dat item is last minute toch maar uitgesteld.

René le Blanc © YouTube

René le Blanc zou God op zijn blote knieën moeten danken dat er nog serieuze media zijn die aandacht willen besteden aan zijn hoempapamuziek. Maar dankbaar? Nee, dat is hij niet bepaald. Hij zou gisteren met een item in Shownieuws zitten, maar dat is uitgesteld en nu schreeuwt hij moord en brand. Een zwaar onprofessionele houding.

‘We balen enorm’

Alsof hij een enórme artiest is, kondigde René gisterenmiddag aan dat er op de nationale televisie groot nieuws over hem bekend zou worden gemaakt. “Vanavond in SBS 6 Shownieuws om 23.00 uur, mogen we eindelijk bekend maken waar we achter de schermen ruim vijf maanden hard aan gewerkt hebben”, stond er op zijn officiële Facebook-pagina.

Vol verwachting zat René ’s avonds voor de buis en wat bleek? Zijn item is gewoon keihard geparkeerd. “Vanmiddag hebben we alle informatie doorgezonden aan Shownieuws en dan komt nu om 23.41 uur een bericht dat het item in verband met tijdsgebrek is geschrapt! Wij balen enorm. Nieuwe datum volgt. 😡”

Over de zeik

De vrouw van René, mevrouw Jolanda, is beheerder van zijn besloten fanclub-Facebook-pagina. Het juicekanaal Juice Channel heeft daar toegang toe en ziet daar nóg meer gemopper voorbijkomen. “We zijn hier behoorlijk ziek van”, staat er bijvoorbeeld.

Die Jolanda blijkt gewoon helemaal witheet te zijn. “We zijn echt over de ….. Bericht kwam vijf minuten voordat de show was afgelopen. Schandalig. Halve dag bezig geweest om alles door te geven en te sturen!”

Hysterisch

Wat zitten die mensen nou zo ontzettend hysterisch te doen? Ene Fred begrijpt niet waarom ze zo boos zijn: “Jammer dan, maar een volgende keer toch? Wat in het vat zit verzuurt niet, toch? Heel veel succes verder René. Prettige dag verder toegewenst.”

En ene Nelly: “Niet leuk, want vol verwachting klopte ons hart. Maar weet zeker dat het item in een andere uitzending van Shownieuws wordt uitgezonden. Komt helemaal goed. Lief dat jij ons zo goed op de hoogte brengt!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Shownieuws het item met René le Blanc moet schrappen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen