Paul de Leeuw: ‘Homovraag Harry Mens géén slip of the tongue’

Paul de Leeuw stelt dat de bizarre homovraag die Harry Mens aan hem stelde géén slip of the tongue was. “Hij had het er ’s ochtends ook al over in het voorgesprekje”, aldus de tv-ster.

Paul de Leeuw © RTL

Harry Mens stelt dat je vaak bij de kapper hoort dat kinderen van twee homoseksuele mensen ook automatisch homo worden. Hij wilde van Paul de Leeuw, die met zijn man twee kinderen heeft geadopteerd, weten hoe dat zit. Tot verbijstering van de presentator én de kijkers thuis: seksuele geaardheid is immers niet iets dat aangeleerd is.

Voorgesprekje

Die malle vraag van Harry, was dat nou een slip of the tongue? Of snapt hij écht niet hoe het zit? Dat laatste, onthulde Paul gisterenavond aan de talkshowtafel van Khalid & Sophie. “Het was een hallucinant gesprek”, merkt gastheer Khalid Kasem daarin op.

Paul vervolgens: “Ik moet eerlijk zeggen… Het is écht… Ik bedoel: het is echt, wat hij is, is-ie. Hij vertelt ook al in het voorgesprekje ’s ochtends… Dit begint om half tien ’s morgens… Hij zei bij de koffie: ‘Harry, dat zit niet zo dat je homo’s kunt maken.’ Hij zegt: ‘Ik ga het toch vragen.’ Dat vond ik heel geestig.”

Waarom bij Harry?

Oftewel: Harry zat dus écht met deze vraag. Waarom koos Paul er eigenlijk voor om naar zijn talkshow Business Class te gaan? Daar kijkt toch geen hond naar? “Het was echt een soort grap. Een paar jaar geleden heeft hij het gedicht van mijn zoon voor Sinterklaas ingesproken, want mijn zoon heeft een guilty pleasure en dat is Business Class.”

Hij vervolgt: “En toen zei ik tegen m’n club omdat we publiciteit moeten maken: ‘Als ik dan in een hotel een talkshow ga maken, dan moet ik gewoon naar Business Class, omdat hij dat al zo lang doet.’”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen