Op1 onderhandelt lang over komst Glennis Grace: ‘Afgeblazen’

De redactie van Op1 heeft zijn uiterste best gedaan om Glennis Grace aan tafel te krijgen nu ze haar comeback maakt in een dinnershow, maar het is uiteindelijk niet gelukt om haar te strikken.

Tijs van den Brink en Glennis Grace © NPO, RTL

Nu Glennis Grace heeft beloofd om nooit meer een Jumbo-vestiging te slopen, mag ze gaan optreden in de dinnershows van producent Frank Wentink. Gewoon weer lekker liedjes van Whitney Houston zingen, als een soort slotact. Hartstikke mooi natuurlijk, want op eigen houtje krijgt ze anno 2023 nog geen hooischuur vol.

Op1 wil Glennis

Frank heeft er twee weken geleden wat media mee gehaald, maar Glennis zelf zien en horen we nergens. Wat zit daar achter? Het plan was om aan te schuiven bij Op1, maar daar is toch maar van afgezien, blijkt nu.

Het blijft dus bij zijn interview in De Telegraaf, aldus Frank. “Daar heb ik haar grote comeback bekendgemaakt. Die dag werd ik overspoeld met telefoontjes. Alle talkshows wilden Glennis daarop in de uitzending hebben. Met Op1 heb ik lang onderhandeld”, onthult hij in gesprek met de Privé.

‘Nog te vroeg’

Tijs van den Brink die de barbaarse Glennis even stevig aan de tand voelt… het is er helaas niet van gekomen. “Duidelijk was dat Glennis het nog te vroeg vindt om naar buiten te treden. Begrijpelijk, ze moet natuurlijk erg op haar woorden passen en de kans dat wat ze zegt verkeerd wordt geïnterpreteerd, is groot.”

Kan ze niet gewoon naar een kritiekloos programma gaan? Humberto of iets dergelijks? “Over twee maanden zal ze vast ergens aanschuiven, maar nu nog niet.”

Publiciteit

Wie gaat dán alle publiciteit verzorgen? “Ik heb mijn rechterhand Marc Forno naar voren geschoven voor de publiciteit. Hij is de artistiek leider. Glennis wordt de grande finale-act. Ze wordt dé vedette van de show waarbij uiteraard de Whitney Houston-songs niet ontbreken.”

Frank besluit: “Eerst zijn we benieuwd naar de reacties op haar comeback. Die zijn zeer positief. Ik zie vooralsnog geen beren op de weg. Gesteund door lieve reacties van onder meer Jeroen van der Boom, durf ik het wel aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een Op1-interview met Glennis Grace?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen