Glennis Grace belooft nooit meer een Jumbo-vestiging te slopen

Glennis Grace heeft showbizzproducent Frank Wentink beloofd om nooit meer een Jumbo-vestiging te slopen. In ruil daarvoor bombardeert hij haar tot slotact van zijn nieuwe dinnershow.

Jumbo en Glennis Grace © Google, Instagram

Het lukt Glennis Grace maar niet om haar carrière weer op de rails te krijgen, maar dinnershowkoning Frank Wentink schiet haar nu te hulp. Na een lang gesprek met de zangeres heeft hij besloten om haar te boeken voor de nieuwe dinnershow Grandeur, die in november begint. “Op mijn kantoor in Aalsmeer hebben we drie uur met elkaar gesproken.”

Uit de bocht

Frank vertelt in De Telegraaf dat hij het vergelijkt met ‘een gesprek tussen een vader en zijn uit de bocht gevlogen dochter’. “Ik heb haar nooit laten vallen. Toen bekend werd wat ze had uitgespookt in die Amsterdamse supermarkt heb ik haar direct geappt en mijn schande uitgesproken. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.”

Die straf was terecht, maar het moet nu ook afgelopen zijn, vindt Frank. “Hoewel ik ook wel besef dat ik, door haar te contracteren, een geweldig risico neem. Want hoe gaat het hooggeëerd publiek hierop reageren? Gaat het mij klanten kosten?”

Glennis’ belofte

Voor nu houdt Frank zich vast aan de belofte van Glennis dat ze nooit meer een Jumbo-filiaal zal slopen. “Uit haar verhaal kon ik opmaken dat ze zich schaamt voor haar gedrag en dat ze haar lesje heeft geleerd. Ze beloofde mij nimmer meer zoiets te doen.”

Pfoeh, ze halen opgelucht adem bij de gele grutter. Frank besluit: “Ze begrijpt maar al te goed dat ik, door haar aan te nemen, een grote gok neem. (…) Zij wordt dé vedette van de show!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Glennis Grace is afgegleden naar een dinnershow. Verdient ze meer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen