Rob Jettens nieuwe toyboy groot in Privé: ‘Gespierde hockeyhunk’

Rob Jetten en zijn nieuwe liefde Nicolás Keenan staan groot op de cover van de nieuwste Privé. “Een hockeyhunk van jewelste”, noemt hoofdredacteur Evert Santegoeds hem. “En tien jaar jonger!”

Rob Jetten en Nicolás Keenan © Instagram

D66-leider Rob Jetten heeft zijn nieuwe liefdesgeluk zelf bekendgemaakt door een gezamenlijke selfie op zijn Instagram te plaatsen. De naam van zijn nieuwe liefje staat er niet bij, maar het blijkt de tien jaar jongere toyboy Nicolás Keenan te zijn. Hij verhuisde op zijn negentiende van Buenos Aires naar Den Haag en hockeyt sindsdien op hoog niveau.

Hockeyhunk

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het mooi nieuws. “De man is hartstikke druk met politiek, zozeer zelfs dat zijn vorige relatie daardoor op de klippen liep vorig jaar. Maar het heeft hem er niet van weerhouden toch een nieuwe meneer te vinden die pontificaal ook op de cover staat”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

HIj vervolgt: “Een hockeyhunk van jewelste, een Argentijnse hockeyspeler die in Nederland woont en met wie hij vorige week een foto postte zonder te zeggen wie het was. Maar daar zijn wij natuurlijk achtergekomen wie dat was. En Rob Jetten lijkt meer dan gelukkig met deze man.”

Intieme foto’s

Zijn collega Jordi Versteegden vindt het merkwaardig dat Rob zulke privéfoto’s deelt. “Ik vind het wel opvallend trouwens dat een politicus ook zulke intieme foto’s deelt. Dat zie je niet zo vaak dat politici dat doen. Mark Rutte bijvoorbeeld zie je dat niet doen.”

Evert: “Nee, maar als je A zegt dan moet je ook B zeggen. Dus je kan wel een foto van plaatsen en hoe leuk je het hebt. Ja, dan worden wij natuurlijk wel getriggerd om te achterhalen wie het is. Ja, en dat is gelukt.”

Toyboy

De nieuwe liefde van Rob:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie is volgens u een betere lijsttrekker van D66?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen