Johan Derksen dumpt Raymond Mens: ‘Ga niet met hem op reis’

Twee mannen vechten om met Johan Derksen op reis te gaan naar de Verenigde Staten: John de Bever en Raymond Mens. Die laatste lijkt nu keihard te worden gedumpt…

Johan Derksen en Raymond Mens © SBS 6

Begint Vandaag Inside-ster Raymond Mens een beetje te veel in zichzelf te geloven? Als het niet over zijn gewenste salaris van twee ton gaat, dan gaat het wel over een programma dat hij in Amerika zegt te gaan maken met Johan Derksen. Het hangt volgens Raymond vooral van de planning af, maar volgens John de Bever is dat onzin.

Naar Amerika

John is goed bevriend met Johan en weet dat de VI-ster daar helemaal geen zin in heeft. “Nee hoor, Johan gaat niet met Raymond Mens naar Amerika. Toen Raymond dat op tv vertelde, stuurde Johan me de volgende dag meteen een berichtje: ‘Ik ga niet met Raymond Mens naar Amerika. Als ik met iemand naar Amerika ga, is dat met jou.'”

Volgens John wordt er namelijk juist gewerkt aan een show waarin híj met Johan op reis gaat naar Amerika. Hij vertelt in Story: “Johan Derksen is een goede vriend, bij wie ik elke zondag op bezoek ga, en daarnaast bellen we vrijwel dagelijks. Johan is mijn tweede vader, we kunnen goed met elkaar overweg.”

Met z’n drieën

Waar John een muzikale show wil maken met Johan, wil Raymond een politiek programma maken. Is er geen compromis mogelijk? John: “We zouden ook met zijn drieën kunnen gaan. Maar als Johan met Raymond naar Amerika wil, moet hij dat doen. Dat moet hij niet om mij laten.”

Hij vervolgt: “Johan heeft de komende twee jaar echter geen tijd. Hij zit bomvol. Maar zodra zijn agenda het toelaat, zal Johan mij de wereld van de blues- en countrymuziek in Amerika laten zien.”

MAX-uitstapje

Waar zal dat dan te zien zijn? “Ik heb daar al met tv-baas Jan Slagter over gesproken. Hij wilde onze reis graag op Omroep MAX uitzenden. Maar Johan wist toen niet of dat mocht van SBS 6, dus dat zal moeten blijken.”

“Maar voorlopig zijn we te druk”, besluit hij.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen