Jeroen van der Boom: ‘Of ik nog on speaking terms ben met SBS?’

Jeroen van der Boom en Patty Brard worden gezien als A-sterren, maar toch raakten ze eind vorig jaar hun exclusieve contract kwijt bij SBS 6. “Of we nog on speaking terms zijn?”

Jeroen van der Boom © RTL

De 51-jarige Jeroen van der Boom doet altijd net of hij dikke mik is met John de Mol (68). Volgens de zanger klaverjassen ze zelfs samen. Maar is het dan niet een beetje gek dat hij vorig jaar net als Patty Brard zijn exclusieve, lucratieve contract bij Talpa verloor? Met als reden dat hij het gevoel had dat hij daar in een soort dwangbuis zat?

On speaking terms?

Jeroen roept nu overal in de media dat hij nauwelijks ademruimte kreeg van Talpa (lees: John de Mol). Hij moest naar eigen zeggen zelfs toestemming vragen als hij naar Eva Jinek wilde. Als je zo goed bevriend bent met de baas, dan kun je toch wel wat afspraken maken daarover?

Er lijkt dus meer te spelen. Heeft hij de poorten gesloten voor John en zijn team? “We zijn nog wel on speaking terms”, beweert hij in de Weekend. “Mijn exclusiviteit bij SBS is weg omdat ik voor RTL geen dingen kon doen zoals The Masked Singer, en exclusiviteit is niet meer van nu.”

Pianoshow

Eén ding scheelt wel: nu Jeroen weg is bij SBS 6, hoeven we niet meer naar die ongemakkelijke fragmenten te kijken waarop hij een BN’er de hemel in climaxt vanaf zijn pianokruk. O, wacht even. “Ik ben met een nieuw programma bezig rond de piano. Dat komt hopelijk in oktober op de buis.”

Puur omdat hij het leuk vindt; voor het geld hoeft Jeroen het niet meer te doen. Wat doet hij met al die miljoenen? “Ik investeer en ik hoop erg dat de jonge generatie zich realiseert dat er veel meer is dan het nu. En dat het niet altijd maar om geld draait, maar eerder om hard werken. Dat heb ik altijd gedaan. En ik blijf open communiceren met iedereen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jeroen van der Boom in de jury van The Masked Singer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen