‘Heleen van Royen had Yvonne Coldeweijer moeten uitnodigen’

Heleen van Royen had eigenlijk Yvonne Coldeweijer moeten uitnodigen voor de presentatie van haar nieuwe roman Juice, vindt paparazzovrouw Anouk Smulders. “Dat was een stunt geweest.”

Anouk Smulders, Yvonne Coldeweijer en Heleen van Royen © SBS 6

Ze is voor zo’n vrijgevochten vrouw best een beetje verzuurd: Heleen van Royen. De schrijfster heeft zelf op een meedogenloze wijze Rob Oudkerk voor de bus gegooid met de meest ranzige juice ooit en haar zoon heeft Eva Jinek zwartgemaakt, maar nu wil ze opeens het boegbeeld worden van een soort anti-juice-beweging.

Juice

Heleen heeft gisteren haar roman Juice gepresenteerd, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor een artiestenmanager en een juicekoningin: Angel. Het is natuurlijk allemaal geënt op het waargebeurde verhaal van Yvonne Coldeweijer en haar spionnenleger, die het de sterren van ons land niet bepaald makkelijk maken.

Twee van Yvonne’s grootste vijanden waren aanwezig bij de boekpresentatie van Heleen, namelijk Samantha Steenwijk en Rachel Hazes. De langetenenbrigade mocht voor elke camera mopperen over de juicekanalen in ons land. Al die sterren die eigenlijk het liefst gewoon de hele dag door bejubeld worden: het blijft toch een beetje ongemakkelijk.

Uitnodiging

Anouk Smulders, de vrouw van paparazzo Edwin Smulders, die wél aanwezig was bij de presentatie, vindt dat Heleen een kans heeft laten liggen. “Ik had het wel leuk gevonden als ze dan de juicedame ook had uitgenodigd eigenlijk bij deze lancering”, zegt ze in Shownieuws.

Collega Patty Brard: “Over wie het gaat volgens jou?”

Oftewel: Yvonne. Anouk: “Ja. Dat had ik dan wel weer verrassend gevonden, over media-aandacht gesproken. Er was sowieso al ontzettend veel media-aandacht voor vandaag, maar ik had het dan wel weer een stunt gevonden als ze haar gewoon had uitgenodigd.”

Grondlegger

Privé-baas Evert Santegoeds: “Dat hebben ze misschien ook wel, maar Yvonne laat zich niet zoveel zien onder haar slachtoffers volgens mij.”

Tooske: “Dat gaan we haar nog een keer vragen.”

Yvonne had Heleen dan live met haar hypocrisie kunnen confronteren. Patty wijst op de ranzige manier waarop Heleen heeft gezorgd voor het einde van Rob Oudkerks carrière: “Eigenlijk is zij de grondlegger van de juice.”

Evert: “Eigenlijk wel.”

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne zelf van dat juiceboek van Heleen? Ze wijst erop dat de schrijfster nog niet al te lang geleden in de Beau Monde riep dat het juicekanaal van Yvonne juist haar guilty pleasure was.

Yvonne: “Ik vind het gewoon allemaal een hele eer. 🙏”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zouden Rachel Hazes en Samantha Steenwijk zijn vertrokken als ze Yvonne hadden aangetroffen op de presentatie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen