Andre Hazes jr. hoopt dat RTL geen derde seizoen van soap wil

André Hazes jr. hoopt dat RTL geen derde seizoen van zijn soapserie wil maken, omdat hij naar eigen zeggen een ‘saai’ leven nastreeft. “Dat hoopt hij helemaal niet. Hij wil aandacht!”

André Hazes jr. © RTL

Het begint kijkcijferhooligan Tina Nijkamp inmiddels de keel uit de hangen: ál die bekende artiesten met een eigen ‘docusoap’ op Videoland. “Probleem? Veel ’artiesten-documentaires’ lijken op elkaar. Het persbericht lijkt inmiddels knip-en-plakwerk want altijd staat er: ‘De camera volgt een jaar lang de artiest en die deelt zijn persoonlijke verhaal.'”

André’s verhaal

Nu krijgen we ook weer ‘het persoonlijke verhaal’ van André Hazes jr. naar ons hoofd geslingerd. Voor de zoveelste keer. Er komen medio november drie afleveringen aan van ‘André Hazes: The Next Chapter’ op RTL’s Videoland, waarin het ditmaal gaat over zijn leven ná de drank en drugs.

André is er blij mee, laat hij weten in een filmpje op Instagram. “Hallo allemaal. Ik mag het eindelijk officieel vertellen: er komt een nieuw seizoen van mijn docuserie bij Videoland. Ik heb het natuurlijk wel een beetje stiekem verteld elke keer, maar nu mag ik het officieel bekendmaken.”

Nuchtere Hazes

Wat krijgen we allemaal te zien? “In de seizoen één zagen we eigenlijk hoe slecht het ging en in welke diepe dalen ik terecht ben gekomen en in seizoen twee krijg ik de kans om te laten zien hoe het nu gaat en hoe het beter gaat en hoe het is om nuchter te zijn en hoe fijn dat is. Het is ook wel lekker dat ik me voor bepaalde dingen kan verdedigen.”

Wel hoopt André dat RTL hem hierna niet meer vraagt. “Ik ben heel blij dat deze nu wordt gemaakt weer. Er gebeurt natuurlijk altijd wat, dus ook nu weer, dus het wordt zeker weer niet saai. Dus ik denk dat er zeker maar geen seizoen 3 komt, want ik hoop dat het eindelijk een keer saai gaat worden. Ik zou zeggen: ga kijken, jongens.”

Leugenaar

Wat een leugenaar, concluderen de sapslurpers van Juice Channel. “Hij hoopt helemaal niet dat zijn leven saai wordt. Hij kan helemaal niet zonder aandacht. Van de week heeft hij zelf de wereld in gebracht dat hij een hotelkamer heeft gesloopt”, sneert het bekende juicekanaal.

André heeft op eigen initiatief onthuld dat hij vanwege zijn kwade dronk een hotelkamer heeft gesloopt en dat Monique Westenberg toen stond te huilen op de gang. Juice Channel: “Voorheen zouden dit soort dingen eerst maandenlang ontkracht worden om het daarna toch jankend te bevestigen. Nu heeft hij dit soort verhalen nodig. 😂”

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen