Weekend fotografeert 13-jarige dochter Thijs Römer: Katja woest?

De 13-jarige dochter van Thijs Römer is gefotografeerd door een paparazzo van roddelblad Weekend terwijl ze samen met haar moeder Katja Schuurman over een festivalterrein loopt.

Katja Schuurman en Thijs Römer © NPO

Thijs Römer is zo goed als afgeschreven nu hij is veroordeeld voor zedenfeiten bij minderjarige meisjes, maar iedereen is het erover eens dat de 13-jarige dochter die hij samen met Katja Schuurman heeft zo veel mogelijk moet worden beschermd. Sommigen hebben daarom ook moeite met de media-aandacht die er is voor deze misbruikzaak.

Vol herkenbaar

De Weekend gaat hier iets losser mee om. Het roddelblad publiceert deze week een hele fotoserie waarop het tienermeisje samen met moeder Katja over het terrein van het theaterfestival De Parade rondloopt. Op de cover is alleen haar rug te zien, maar in het blad zelf wordt ze volledig herkenbaar in beeld gebracht.

Waarom heeft het blad deze foto’s afgedrukt? “Beelden zeggen in het geval van Katja veel meer dan woorden. Terwijl ze probeert haar dochter Sammie af te leiden (…) blijkt uit de foto’s dat het bezoek van moeder en dochter aan de Parade in Amsterdam niet echt een heel ongedwongen, gezellig moeder-dochteruitje is geworden”, is te lezen.

Afleiding

Katja ‘overlaadt’ haar dochter volgens het blad met moederliefde, maar: “Op de foto’s lijkt het of Katja af en toe ook niet meer weet hoe ze met alle details rond het overspel en wangedrag van Thijs om moet gaan.”

Van gezellig en paar uurtjes genieten komt niet veel, aldus het blad. “Katja bekijkt continu haar mobieltje en zo nu en dan valt de radeloosheid van haar gezicht te lezen. Getuige de foto’s laat het nieuws ook haar maag niet onberoerd.”

Katja woest?

Het kan bijna niet anders dan dat Katja flink baalt van deze fotoreportage in de Weekend, omdat ze natuurlijk niet wil dat haar dochter het gevoel heeft achtervolgd te worden vanwege de daden van haar vader.

Overigens publiceert Katja zelf ook gewoon foto’s van haar dochter op haar social media. Ze heeft ook een foto geplaatst vanaf dat festival in Amsterdam, maar daarop is ze alleen zijzelf te zien.

Weekend

De cover van Weekend, waarop de dochter van Katja en Thijs dus níet herkenbaar in beeld is:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Weekend publiceert paparazzifoto's van de dochter van Katja en Thijs: gaat dat te ver?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen