Thijs Römer krijgt dag na VI-vuist ook Yvonne op zijn dak: ‘Ai ai ai’

Thijs Römer blijft ook na zijn veroordeling voor het online misbruiken van minderjarige meisjes het mikpunt van kritiek. Hij is in één etmaal aan de beurt bij zowel VI als Yvonne Coldeweijer.

Johan Derksen, Thijs Römer en Yvonne Coldeweijer © SBS, NPO

Het is volgens Johan Derksen stuitend hoe Thijs Römer reageert op het feit dat hij minderjarige meisjes online heeft misbruikt. Hij zet zichzelf neer als een soort ‘hulpverlener’ met een ‘vrije opvoeding’ die in de leer is geweest bij zijn ex Katja Schuurman. “Thijs Römer is aan zijn karakter kapotgegaan”, zegt hij in de Vandaag Inside van gisterenavond.

Arrogante filmster

Thijs heeft alle grenzen overschreden, vindt Johan. “Die jongen zijn huwelijk was naar de klote, die had liefdesverdriet en uit ervaring weet ik dat je dan gekke dingen doet, maar niet met kinderen, dus dat is absoluut niet goed te praten. Die Thijs is natuurlijk helemaal fout geweest en dan moet je één ding doen: het boetekleed aantrekken.”

Je moet dan nederig zijn en je excuses aanbieden, stelt hij. “Gewoon helemaal door de modder kruipen. En hij blijft de arrogante filmster, terwijl hij een paar bijrolletjes in een kinderserie heeft gehad, uitstralen.”

Losgezongend

Tafelgast Özcan Akyol is goed klaar met Thijs. “Die jongen is zo losgezongen van de realiteit. Die denkt: ik kan met mijn omgeving… Kom ik hier ook wel mee weg. ‘Ik leg het gewoon uit.’”

Johan: “Ook die rechters hebben zich gestoord aan zijn houding, hè? Want hij had er allemaal geen schuld aan, het waren de omstandigheden. Maar zo zit de wereld niet in elkaar!”

Wilfred Genee: “Dit was pijnlijk, ook zoals hij reageerde.”

Aan de beurt bij Yv

Yvonne Coldeweijer gaat er vandaag ook nog eens overheen. Zij zegt de berichtgeving van Story te onderschrijven dat Thijs al geruime tijd een affaire heeft met de vrouw van zijn beste vriend, en daarmee ook zijn eigen (ex)geliefde Igone de Jongh heeft bedrogen. “Ai ai ai. Hierbij kan ik bevestigen dat het 100 procent klopt”, aldus de juicekoningin.

De minnares in kwestie zou influencer Noor de Groot zijn, de partner van Thijs’ goede vriend Sander Kleinenberg. “Zieke shit… Echt een mes in de rug van Sander. Hij lijkt er zelf ook achter te zijn gekomen, aangezien hij Thijs heeft ontvolgd! Thijs volgt hem ook niet meer, dus ik denk zeker dat er al een confrontatie heeft plaatsgevonden…”

Betrapt in hotel

Yvonne schrijft op haar juicekanaal onder meer over een incident waarbij de twee zijn betrapt, maar heeft ook een spion in het kantoor van Noor. “Die weet mij te vertellen dat de werknemers van Noor haar ook een keer op kantoor keihard aan de telefoon hebben horen praten met een vriendin, waarbij de s**capades met Thijs uitvoerig werden besproken.”

Bizar, vindt Yvonne het. “Why een geheime affaire zo hard bespreken aan de telefoon? Klopt, dat vonden de werknemers ook erg shocking… (…) Misschien was ze er stiekem een beetje trots op. Daar zal ze nu wel anders over denken. Wie wil er nu nog geassocieerd worden met een veroordeelde zedendelinquent?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen