Slachtoffer Matthijs van Nieuwkerk gebasht door boze Marc-Marie

Jelleke van Rijsoort, de vroegere visagiste van Matthijs van Nieuwkerk, wordt gebasht door zijn goede vriend Marc-Marie Huijbregts. “Ik vind dit echt de wereld op zijn kop.”

Matthijs van Nieuwkerk, Marc-Marie Huijbregts en Jelleke van Rijsoort © NPO, RTL

Ze werd dankzij haar openhartige interview in RTL Boulevard het bekendste slachtoffer van Matthijs van Nieuwkerk: oud-DWDD-visagiste Jelleke van Rijsoort. Hij heeft zich dermate tegen haar misdragen dat hij vlak voor de kerst al een reparatiegesprek met haar heeft gevoerd. Een paparazzofoto daarvan is vanwege een blunder op de plank blijven liggen.

Marc-Marie basht

Hoe dan ook: deze Jelleke krijgt nu een veeg uit de pan van Marc-Marie Huijbregts, een van de besties van Matthijs. Hij imiteert haar in een van zijn podcasts en zet daarbij een enorm lelijke, valse stem op.

De komediant beweert: “Ik hoorde laatst ook iemand zeggen, die Jelleke, die visagiste (zet lelijk stemmetje op, red.), dat die film Wolf niet uitgezonden had mogen worden, omdat hij de voice-over heeft gedaan. Dat vind ik echt de wereld op zijn kop. Dat vind ik echt supereigenaardig.”

‘Hij kan weer terug!’

De film Wolf met de voice-over van Matthijs werd in juni uitgezonden op NPO 1. Het is niet bekend waar Marc-Marie gehoord heeft dat Jelleke hier een bezwaar tegen zou hebben gehad, maar ze heeft deze stelling in elk geval niet in de media geponeerd. Mogelijk verzint de komediant dit om zijn goede vriend te verdedigen.

Marc-Marie lacht sowieso om dat hele onderzoek naar DWDD. “Hij heeft tegen iedereen sorry gezegd, dus ik snap zelfs niet dat iedereen zegt: ‘We moeten nog even dat onderzoek afwachten.’ Van mij hoeven ze dat onderzoek helemaal niet af te wachten! Er is gewoon bitter weinig eigenlijk gebeurd. Volgens mij kan hij rustig weer terugkomen.”

‘Ga naar België!’

Co-host Jan Uriot riep laatst in een rubriek dat Matthijs beter naar België kan verkassen: “Als hij dan toch terugkeert, niet in Nederland! Ga lekker naar België. Hij heeft daar een popquiz gepresenteerd, dat was geen succes. Maar gewoon met een soort De Wereld Draait Door. België Draait Door? Ik zou het gewoon doen. Over de grens met die man!”

Dat vindt Marc-Marie niet leuk. “Ik zag jou ineens allemaal weer zeggen dat Matthijs van Nieuwkerk naar België moet gaan ofzo. Ik begrijp niet zo heel erg goed waarom je dat doet, want op zich is er nu helemaal niets rondom Matthijs en om dan heel erg te gaan zitten zeggen…”

‘Begrijp het niet’

Marc-Marie neemt het Jan kwalijk. “Het is een vriend van mij, hè, dus ik vind het sowieso altijd vervelend als mensen sowieso mijn vriend aanpakken. Ik begreep het niet zo heel erg goed.”

Jan: “Nee, dat was niet aanpakken, dat was een advies. Kijk, iedereen houdt zich ermee bezig. Jan Slagter houdt zich ermee bezig, Alexander Klöpping.”

Marc-Marie: “Ja, want iedereen vindt gewoon: nu kan hij langzamerhand wel weer terugkomen.”

‘Waarom, waarom?!’

Jan: “Ik vind het hartstikke goed, alleen ik dacht van: ik heb eerder geroepen dat hij lekker mooie boeken moet gaan schrijven over Parijs.”

Marc-Marie: “Waarom?! Maar waarom? Het is een heel goede tv-maker.”

Jan: “Hij heeft het hoogst haalbare op de Nederlandse televisie gedaan.”

Marc-Marie: “Ja, maar hij is nog hartstikke jong en hij kan nog allerlei dingen doen, hartstikke leuk. Het is een heel goede tv-maker, een van de beste van Nederland.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen