André Hazes jr. vindt dat hij een Gouden Televizier-Ring waard is

André Hazes jr. vindt dat hij een Gouden Televizier-Ring verdient voor de Videoland-docuserie waarin hij vertelt over al zijn verslavingen. “Help jij mij deze ring te krijgen?”

André Hazes jr. © Videoland

BN’ers kunnen uit ijdelheid vaak helemaal niet zien hoe gênant hun drang naar zelffelicitatie is. Dat jaarlijkse gebedel van bepaalde sterren om te stemmen op prijzen als de Gouden Televizier-Ring is tenenkrommend. Vaak verschuilen ze zich er dan achter dat ze het zo graag willen ‘voor het team’. Voor het team dat zo’n Ring nooit om de vinger zal schuiven.

‘Ik ben genomineerd!’

Hoewel het Televizier-gala pas in oktober plaatsvindt, begint het gebedel nu al. André Hazes jr. wijdt vandaag meerdere Insta-stories aan het feit dat zijn Videoland-docuserie Crossroads tussen een lijstje van 25 (!) streaming-titels staat die kansmaken om op een longlist met 30 (!) programma’s te komen die kansmaken op een van de drie nominaties.

Het geestigste is: André denkt dat hij nu al genomineerd is voor de Gouden Televizier-Ring, terwijl hij daarvoor dus nog door twee selectierondes heen moet. “Ik ben genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring met mijn documentaire Crossroads”, roept hij op Insta.

Ring-waardig

André vindt zichzelf overduidelijk Ring-waardig, want hij roept iedereen op om te stemmen. “Help jij mij deze ring te krijgen? 🙏”

Zijn juicevriendin Yvonne Coldeweijer ligt in een deuk achter haar Starbucks-beker. “Lieverd, je bent niet genomineerd. 😂 Je zit nog in de kwalificatieronde met 20 anderen. Als je hierna bij de laatste 3 zit, ben je genomineerd.”

Twee weken

De selectieronde waar André nu in zit is er eentje speciaal voor titels op streamingplatforms. Omdat er relatief weinig van die platforms met Nederlandse content zijn, zijn de meeste van de 25 geselecteerde titels afkomstig van RTL’s Videoland (21). Andere kanshebbers zijn Prime Video (3) en Viaplay (1).

De vijf titels waar het meest op gestemd wordt, belanden op een lijst met 25 ‘gewone’ programma’s van de lineaire televisie. Uiteindelijk wordt deze lijst van 30 programma’s teruggebracht tot drie titels die genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring. Al met al heeft André dus nog een héle lange weg te gaan…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u André Hazes jr. een Gouden Televizier-Ring waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen