Johan Derksen walgt van roddels over Wendy van Dijk: ‘Wroeten!’

Johan Derksen springt in de bres voor de geplaagde yogavedette Wendy van Dijk. Ze schijnt haar liefje DJ Errie uit huis te hebben geknikkerd en dat staat nu in de Story. “Onbeschaafd!”

Wendy van Dijk en Johan Derksen © SBS

Nou, het lijkt erop dat het servies weer tegen de muur is gegaan in Nigtevecht. Erland Galjaard, ook wel bekend als DJ Errie en de man die alweer een decennium in zijn midlifecrisis zit, schijnt de echtelijke woning te hebben verlaten. Waar Wendy van Dijk hem naartoe heeft gestuurd? Naar een vrijgezellenappartement in Rotjeknor. Althans, dat stelt de Story.

Huwelijkscrisis

Erland heeft een verschrikkelijk duur appartement gekocht aan de Rotterdamse Willemskade. De advertentie staat nog op Funda en de foto’s liegen er niet om: het ziet er allemaal prachtig uit. Vanuit zijn woonkamer ziet Errie straks de Maas, de Erasmusbrug en belangrijker nog: geen Wendy van Dijk. Nou ja, dat suggereert de Story dus.

Wie deze week bij de tandarts zit en met een schuin oog naar de bladen kijkt, ziet het stelletje groot op de Story-cover staan met de schreeuwkop: ‘WAT SPEELT ER IN ONRUSTIG HUWELIJK WENDY VAN DIJK?’ Een definitief antwoord is er niet, MAAR HET ZIET ER ALLEMAAL NIET GOED UIT. Een huwelijkscrisis, denkt Guido den Aantrekker.

‘Boeit me niet!’

Johan Derksen begrijpt niet dat hier een markt voor is. “Ik word ’s ochtends wakker en dan neem ik de kranten door en kijk ik op internet naar al het nieuws en íedere ochtend word ik werkelijk ondergesneeuwd door relationele problemen die me geen reet interesseren”, briest hij aan tafel in Vandaag Inside.

Wie er allemaal met elkaar overhoop liggen? “Die Olcay is nou alweer uitgekeken op die diskjockey, die prins van Monaco heeft het moeilijk, ene Emma Heesters heeft haar verkering uit, maar ik weet voor God niet wie Emma Heesters is! De familie Hazes zit met z’n allen aan het zwembad, dat is weer vijf minuten goed, en het gaat maar door…”

Onbeschaafd

… Met Er en Wen dus! “Erland heeft een huis gekocht in Rotterdam en schijnt ook zijn vrouw te verlaten. Ik wil daar niet mee lastiggevallen worden! En nu bij de aankondiging van Shownieuws komt het allemaal weer langs! Het wordt aangekondigd als groot nieuws, maar het ís geen nieuws! Het is wroeten in andermans ellende, het is onbeschaafd!”

Wilfred Genee vindt dat allemaal wel meevallen. Hij wijst erop dat onze BN’ers drie selfies per dag plaatsen als alles goed gaat, maar de luiken dichtgooien als het even minder gaat. “Die mensen zetten het ook allemaal zelf op Instagram enzo, hè?”

Omscholing

Johan is niet overtuigd. “Dan is het eigen schuld dikke bult, maar er zijn ook een hoop mensen… De informatie wordt verkregen uit derde hand, het is allemaal ehhh, ja… Halve waarheden worden verkondigd enzo. Die mensen worden zeg maar in hun privéleven ernstig aangetast. Ik vind het onbehoorlijk!”

Hij besluit: “En het AD en De Telegraaf doen er gewoon aan mee, hè? Die doen precies dezelfde berichtgeving. Dan denk ik: als je daar op de redactie zit en dat is je taak, dan zou ik uitkijken naar een andere baan of een omscholing.”

Poeh, eigenlijk heeft Johan helemaal gelijk. Waar bemoeien al die showmedia zich mee met hun ranzige roddels? Laten we snel verder gaan… Heeft Wilfred misschien nog wat sleaze and dirt over Martien Meiland?

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen