Gerard Joling sneert op tv: ‘Gordon heeft zijn beste tijd wel gehad’

Gerard Joling baalt stevig dat zijn nieuwe single Elke Dag Feest niet echt aanslaat. En hoe hou je jezelf dan in the picture? Juist, met een vrolijke sneer aan Gordon. “Hij heeft zijn beste tijd gehad!”

Gerard Joling en Gordon © RTL

Achter de schermen loopt Gerard Joling momenteel te leuren met zijn laatste single Elke Dag Feest, hebben dj’s op de radio verklapt. De reden? Die plaat wordt niet echt opgepakt. Als artiest is het dan zaak om wel relevant en urgent te blijven en hoe je dat Gerard Joling zijnde het best? Met een juicy sneer aan het adres van Gordon.

Gordon-moe

Gerard stond gisteren met een of andere knaap voor de camera van RTL Boulevard en die stelden hem kennelijk ook een vraag over Gordon. Wat de vraag is, is onduidelijk, maar hij antwoordde: “Nou vind ik Gordon wel een heel slecht voorbeeld als het om media gaat, dus ik vind dat je dat absoluut niet als voorbeeld moet stellen.”

De zanger stelt dat Nederland inmiddels wel een beetje Gordon-moe is. “Mensen worden daar toch ook doodmoe van? Daar ben ik toch gewoon heel eerlijk in? Dat vindt ook iedereen.”

‘Spreek hem niet’

De laatste tijd haalt Gerard weer regelmatig uit naar Gordon. Krijgt hij dan wat te horen van zijn vroegere collega? “Iedereen vraagt het aan mij, van: ‘Spreek je hem nog wel eens?’ Dan zeg ik: ‘Nee, ik heb hem al drie jaar niet meer gesproken.’”

Hij vervolgt: “Het is helemaal niet dat ik boos ofzo op hem ben. Maar goed, het gaat hier natuurlijk om Danilo (de knul die naast hem staat, red.) en niet om Gordon, dat snap je wel. Gordon heeft zijn beste tijd wel gehad als het gaat om zang.”

‘Niks gehoord!’

Door naar een andere vijand van Gordon: Evert Santegoeds. Heeft hij nog wat gehoord van de aangifte die Goor tegen hem heeft gedaan? “Nee, ik heb nog niks gehoord. Dat vraagt iedereen me de hele dag. Ik word elke dag om zes uur wakker en dan ben ik blij dat ze om vijf uur niet op m’n stoep stonden”, zegt hij in de Shownieuws van gisterenavond.

Patty Brard: “Hahahahaha.”

Sneer van Jan

Overigens is Gerard niet de enige Topper die steken onder water uitdeelt aan Gordon. Toppers-lid Jan Smit had enige tijd geleden ook al dikke pret om Gordon, toen Jan de Hoop vlak na Goors relatiebreuk met Gavin op social media schreef: “Je verwacht het niet. Ik ga in de stabiele zijligging. Lieve help, adem in adem uit.”

Jan daarop gierend: “Ik stik! 🤣”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe denkt u dat Gordon het best op de sneren van Gerard Joling kan reageren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen