Evert Santegoeds: ‘Gordon leest me de les… Via Coldeweijertje!’

Evert Santegoeds vindt het lachwekkend dat Gordon hem nota bene via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer aanspreekt op zijn journalistieke werk. “Dat is dan wel weer geestig.”

Gordon en Gavin Rozario © Instagram, RTL, SBS

Het abrupt stoppen met social media leek Gordon ontzettend goed te doen. Hij verscheen nauwelijks meer negatief in het nieuws, met zijn spectaculaire verjaardagsfeest haalde hij op een positieve manier de showrubrieken en een naar gerucht over zijn hondjes? Dat verwees zijn manager met één zin naar het rijk der fabelen. Hoppa! Zo kan het ook…

Boze statements

Gordon lijkt echter in een behoorlijke dip te zitten. De laatste dagen gaat hij in statements die hij via het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer verspreidt behoorlijk tekeer, met name tegen zijn ex-geliefde Gavin Rozario. Hij neemt het die jongen kwalijk dat hij allerlei informatie heeft gedeeld met Privé, het weekblad van Evert Santegoeds.

Niet alleen is Gordon naar eigen zeggen bezig met het ondernemen van stappen tegen Gavin, ook heeft hij in ons land al aangifte gedaan tegen Evert. Daar verscheen vanochtend wederom een verklaring over op het juicekanaal van Yvonne, de juicekoningin die al geruime tijd een goede verstandhouding heeft met de geplaagde entertainer.

Waarom aangifte?

Waarom heeft Gordon aangifte gedaan? Hij zegt bij Yvonne: “Ik ben de afgelopen maanden van social media afgegaan omdat ik me geïntimideerd voelde door die persoon waar aangifte tegen is gedaan. De bedreigingen en kwetsende opmerkingen die volgden na publicatie hebben mij aan de rand van de afgrond gebracht.”

Evert is volgens hem iemand ‘met dezelfde mentaliteit als een kopschopper’. “Zijn uitspraken, louter gebaseerd op aannames, doen afbreuk aan mijn carrière welke ik zorgvuldig heb opgebouwd. (…) Het OM neemt de zaak zeer serieus en ik hoop oprecht dat ze de ernst van deze smaad- en lasterzaak inzien en hem op z’n minst ter verantwoording roepen.”

Evert reageert

Het is een gotspe dat Gordon dit uitgerekend via ‘Coldeweijertje’ speelt, reageert Evert vandaag in zijn podcast Strikt Privé. “Gordon gaat me de les lezen, maar dat doet hij dan via het meest omstreden nieuwskanaal dat we in Nederland hebben. Dat vind ik dan ook wel weer geestig.”

Yvonne is kennelijk zijn ‘vriendin’, sneert Evert. “Wat ik daar allemaal lees zijn de teksten van een waanzinnige volgens mij. Vol tegenstrijdigheden, want ‘justitie neemt het hoog op’, en even later: ‘Ik hoop dat ze het serieus nemen.’ Ja, óf ze nemen het hoog op óf hij hoopt dat ze het serieus nemen.”

Goede naam

Vindt Evert dat hij inderdaad Gordons goede naam heeft aangetast? “Sorry hoor, op dat gebied heeft Gordon echt geen eer meer en goede naam. Dat is echt één grote puinhoop, zijn liefdesleven. Dat weet iedereen en daar heeft hij zelf nota bene een boek over geschreven hoe triest dat allemaal in elkaar zit.”

Hij vervolgt: “En dan ook nog zijn ‘zorgvuldig opgebouwde carrière’. Nou, zijn zorgvuldig afgebroken carrière lijkt me eerder. Geer & Goor, De Toppers, L.A. The Voices. Alles heeft hij inderdaad zorgvuldig opgebouwd, maar eigenhandig ook weer hartstikke afgebroken. En als je daar dan wat over zegt, zoals ik, dan is het mijn schuld allemaal weer.”

Wat is Everts boodschap aan de advocaat van Gordon? “Zorg een beetje voor je cliënt in plaats van hem verder op te naaien. Beter nog: bel meteen een busje, want Gordon moet even pas op de plaats maken.”

Strikt Privé

Het volledige statement van Gordon vindt u op het juicekanaal van Yvonne, de volledige reactie van Evert onderstaand:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen