Emma Heesters is mogelijk één grote medialeugen: ‘Dit klopt niet’

De relatief bekende zangeres Emma Heesters levert vooralsnog meer juice dan hits op. Is zij eigenlijk gewoon één grote medialeugen? Yvonne Coldeweijer denkt van wel. “Dit klopt niet.”

Emma Heesters © Instagram, RTL

De liefdesperikelen tussen zangeres Emma Heesters en voetballer Wesley Hoedt houden de gemoederen al geruime tijd bezig. Het komt erop neer dat die gozer vaker op een andere griet lag dan de vaatwasser uitruimde en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Na wat druk van buitenaf besloot Emma om hem afgelopen maart te dumpen. Of toch niet?

Emma Lopez

De juicekanalen leveren nu al geruime tijd foto’s en filmpjes die zouden bewijzen dat Emma en Wesley gewoon nog samen zijn. Die leggen bijvoorbeeld foto’s vanaf dezelfde bestemming naast elkaar. Een beetje gek is het wel, omdat ze publiekelijk doet alsof ze hem bij het grofvuil heeft gezet.

Emma haalt nu ook weer de headlines met een interview dat ze aan Grazia heeft gegeven. Hierin zegt ze ‘happy single’ te zijn. “Ik denk weleens: waarom is dat überhaupt zo belangrijk? Maar ik begrijp ergens ook wel dat mensen het willen weten, want ik vond het vroeger ook leuk om te lezen met wie bijvoorbeeld Jennifer Lopez aan het daten was.”

Zelfoverschatting

Wat een zelfoverschatting is die vergelijking, vindt sapsmijter Yvonne Coldeweijer. “You’re not Jennifer Lopez babe. Het is meer dat we erover praten omdat je erover liegt en helemaal niet single bent”, zegt ze op haar juicekanaal.

Volgens Yvonne is die Emma gewoon één grote medialeugen. “Emma Heesters en Wesley Hoedt kochten in juni nog samen een appartement van iets meer dan 1,1 miljoen. Met eigen geld. Staan samen als 50:50 eigenaar in het kadaster. Terwijl ze zogenaamd al een halfjaar uit elkaar zijn. Ga je mij niet vertellen dat je single bent. 😂”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen