Jan Smit krijgt uitbrander van broertje Tim Hofman: ‘Realiteit kwijt!’

Juicy: Rijk Hofman, het minder beroemde broertje van Tim Hofman, haalt weer eens uit naar een BN’er. Dit keer neemt hij palingpopster Jan Smit te grazen. “Hij is de realiteit kwijt!”

Jan Smit en Rijk Hofman © RTL, YouTube

Het blijft een leuke vorm van entertainment: BN’ers die naar elkaar uithalen. Nou ja, BN’er, BN’er: het gaat hier om Rijk Hofman, het broertje van Tim Hofman. Wat hij zelf precies doet is onduidelijk, maar kennelijk heeft hij genoeg status om andere celebrities de maat te nemen. Zo gaat hij ditmaal los op Jutta Leerdam en Jan Smit.

Arrogante Jan?

Vlak nadat Rijk in zijn nieuwste videootje vals opmerkt dat hij ‘de minst grote fan’ van schaatsheldin Jutta is, onthult Rijk dat hij Jan nóg onsympathieker vindt. “Weet je, wat ik net over Jutta zei: Jan Smit die is pas… Die is echt nog erger. Jan Smit is echt heel de realiteit kwijt”, sneert de vlogger.

Hoezo dan? “Ik heb hem wel eens een keer ontmoet en hij stelde zich voor aan heel de groep en hij zegt niet eens zijn naam. Voorstellen = hand geven zonder te kijken voor Jan. Hij zegt tegen niemand z’n naam, hij gaat er gewoon van uit dat je het kent.”

Nachtmerrie

Rijk, wiens onderhemden kennelijk allemaal in de was zitten, geniet in zijn vlog van een aantal plaagcomments die hij op Instagram tegenkomt over Jan. “‘Is dat die Jan Smit die ooit een relatie heeft gehad met Yolanthe?’ Hahaha.”

Hij vervolgt lachend: “Dat is echt zijn grootste nachtmerrie: ‘Hé, ben jij Jan Smit van Yolanthe?!’ Net voordat Jan Smit badend in het zweet wakker schiet!”

B*tchende sterren

Overigens geniet Rijk zelf ook van b*tchende BN’ers. Even later komt hij in zijn video namelijk nog een gemene tweet van Ebru Umar over Rachel Hazes tegen. De columniste sneerde in januari: “Ik kom er net achter dat Rachel Hazes twee maanden ouder is dan ik. Eigenlijk zijn we dus even oud. HOE. DAN.”

Rijk lachend over Ebru: “Wat een b*tch!” Dan over Rachel: “Ik weet niet of dit een verkeerde foto is of dat ze echt zo’n huid heeft.”

Oei, dat worden geen gratis kaartjes voor Holland Zingt Hazes…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Rijk Hofman iets toevoegt als mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen