Arjen Lubach krijgt reprimande na geklaag: ‘Dit staat je echt niet’

Arjen Lubach krijgt een ijskoude washand in zijn gezicht gesmeten door Jordi Versteegden, de brutale sterreporter van De Telegraaf. Hij wijst hem even goed terecht: “Dit staat je niet!”

Arjen Lubach © RTL

Het is maar goed dat onze BN’ers even hebben kunnen uitpuffen in de zomervakantie, want ze rennen momenteel echt hysterisch over het Mediapark heen. De een doet een oproep voor de camera, de ander zit in zijn pauze bedelstories te plaatsen op Instagram en een enkeling huurt zelfs ronselaars in: de strijd om de Televizier-Ring is losgebarsten.

Lubach is boos

Die ietwat potsierlijke Ring haalt echt het slechtste in de sterren naar boven. Zelfs de meest nuchtere presentatoren beginnen ineens te smeken om stemmen. Wie helaas niet mee mag doen? Arjen Lubach met zijn dagelijkse Avondshow. En daar baalt hij stevig van.

Telegraaf-ster Jordi Versteegden in zijn podcast Strikt Privé: “Arjen Lubach, daar wil ik het even over hebben. Die is een beetje boos op de organisatie van de Gouden Televizier-Ring. Hij mag namelijk niet genomineerd worden met zijn dagelijkse talkshow die hij nu natuurlijk maakt. Zijn one-man show.”

‘Zo gevoelig’

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het logisch. “Omdat het te veel lijkt op dat andere programma (Zondag met Lubach, red.). Ja, maar dat hebben we bij VI natuurlijk ook al een keer gezien. Als je ineens je programma anders gaat noemen, maar de formule nauwelijks verandert, ja, dan kan je niet twee keer de Televizier-Ring winnen.”

Evert begrijpt niet waarom Arjen daar zo dramatisch over doet. “Ik wist niet dat hij daar zo gevoelig voor was voor televisieprijzen, want hij doet alsof het hem allemaal niet zo heel erg interesseert.”

‘Staat hem niet’

Jordi adviseert Arjen om snel op te houden met dit gekke gedrag. “Ik bedoel, ik vind het hem ook niet echt heel erg staan. We hebben die hele ophef vorig jaar al een keer gehad. Dan denk ik: joh, en door. En wat maakt die prijs nou uit? Er kijken toch 2 miljoen mensen naar je programma, of zoiets. Dus hij heeft geen prijs nodig, volgens mij, toch?”

Evert: “Volgens mij is de prijs de kijkcijfers die Tina Nijkamp wel weer boven water gaat krijgen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Televizier-verkiezing goed of slecht is voor het imago van BN'ers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen