Arjen Lubach begrijpt er niets van: ‘Waarom mag ik geen prijs?’ 

Arjen Lubach is er heel erg verbaasd en ontdaan over dat het team van zijn programma De Avondshow met Arjen Lubach buitengesloten wordt van de Televizier-verkiezing. “Nooit meer!”

Arjen Lubach © VPRO

Het interesseert de mensen in het land totáál niet, maar de BN’ers doen alsof het nog belangrijker is dan de Amerikaanse presidentsverkiezingen: de strijd om de Gouden Televizier-Ring. André Hazes jr. huurt zelfs hele bataljons aan uitzendkrachten in om stemmen te ronselen. Het loopt zo uit de hand dat Özcan Akyol die prijs niet eens meer wil.

Arjen pissig

Arjen Lubach maakt überhaupt niet eens káns, vertelt hij in een story op Instagram. “Mensen vragen waarom De Avondshow met Arjen Lubach niet mee mag doen met de Televizier-Ring. Dat komt omdat Zondag met Lubach al een keer heeft gewonnen. En de organisatie vindt dat de Avondshow hetzelfde programma is. 🤷‍♂️”

Het is een onzinregel, vindt Arjen. “Het betekent feitelijk dat we (ik) dus nooit meer kans maak op die prijs met programma’s waarin ik grapjes maak over het nieuws.”

Onnavolgbaar

Het beklag van Arjen horen we ook terug bij de mannen van Vandaag Inside. Zij hebben met de voetbaltalkshow Voetbal International de Televizier-Ring gewonnen, maar maken met hun huidige talkshow ook geen kans.

Gek genoeg maakt De Oranjezomer, de zomerse VI-vervanger met Hélène Hendriks, wél kans. “Dat vind ik onnavolgbaar”, zei Özcan Akyol van de week in VI. “Het ziet er redelijk hetzelfde uit en dan mag het wél meedoen. Dat snap ik niet helemaal. Van mij mag ze winnen hoor, maar dat snap ik niet.”

Johan Derksen: “Joh, laat ze de Ring houden. Het interesseert me geen k*t.”

‘Nooit winnen!’

Hoe dan ook: ook Arjen zal genoegen moeten nemen met uitsluiting door Televizier. “Nog één week wachten en dan zijn we weer terug met het programma dat nooit gaat winnen! Zin in!”, besluit hij.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Televizier vindt De Avondshow en Zondag met Lubach te veel op elkaar lijken. Hebben ze een punt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen