Tien auto’s gespot bij verjaardag Linda de Mol: ‘Jeroen was er ook’

Linda de Mol heeft haar verjaardag vorige week zaterdag, toen het zo bloedheet was, gevierd met ‘een select groepje vriendinnen én haar grote liefde Jeroen Rietbergen’, meldt Story.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen © RTL

De Story zit bovenop het hernieuwde, maar ietwat besmette liefdessprookje van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen. Laatst betrapte de paparazzo van het blad hem al terwijl hij broodjes voor haar kocht bij de bakkerij in Bussum, en nu heeft Edwin Smulders buiten staan posten tijdens het verjaardagsfeestje van de gevallen tv-koningin.

Intieme verjaardag

Linda, die volgens het blad tegenwoordig erg ‘schuw’ is, heeft haar verjaardag afgelopen zaterdag op ‘intieme’ wijze gevierd. “In het bijzijn van Jeroen ontving ze op zaterdagmiddag in haar villa in het Gooise Huizen haar beste vriendinnen om te proosten op een nieuw jaar.”

Vinden die genodigden het dan niet uiterst ongemakkelijk dat de geliefde van Linda wordt vervolgd wegens verkrachting? Nee, het gaat volgens Story om ‘dierbaren voor wie het allang geen geheim meer is dat Linda en Jeroen weer samen zijn’.

Diverse parasols

De Story kon vanaf het hek van Linda’s kasteel niet echt veel zien. “In de tuin waren zichtbaar diverse parasols neergezet, maar op de warmste dag van het jaar kozen de meeste gasten ervoor om het feestje binnen te vieren, waar het een stuk koeler was.”

Buiten Linda’s poort – kennelijk mochten de gasten niet haar oprijlaan op – spotte Edwin tien auto’s van gasten. “’s Avonds zijn alle auto’s weg, behalve die van Linda en Jeroen. De avond hadden Linda en Jeroen voor zichzelf. Alle gasten waren vertrokken en de twee konden gaan genieten van hun vakantie.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Linda ooit nog met Jeroen over de rode loper kan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen