Monique Westenberg gesloopt door Flair om ‘ziekelijke adoratie’

Monique Westenberg krijgt een flinke tik op de vingers van Flair-columniste Hester Zitvast. Ze straft het Hazes-liefje keihard af om het promoten van snus. “Die ziekelijke adoratie!”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Flair-columniste Hester Zitvast vindt het meer dan terecht dat Yvonne Coldeweijer felle kritiek heeft geuit op het feit dat Monique Westenberg het gebruik van het verslavende snus promoot. Ze heeft namelijk een filmpje in haar Instagram-stories geplaatst waarin expliciet wordt getoond hoe André Hazes jr. zo’n nicotinezakje tegen z’n tandvlees duwt.

Exhibitionisme

Dit kán gewoon niet, vindt ook Hester, moeder van vier kinderen. “Dat je dus de vader van je kind een lading nicotine onder zijn behaarde bovenlip ziet vouwen en denkt: sexy”, schrijft ze in Flair.

Dat Monique ook nog een muziekje heeft uitgekozen voor onder die story, bewijst volgens Hester dat dit doordacht is. De columniste spreekt van een ‘vorm van exhibitionisme’ die ze niet toejuicht. Snus is niet alleen verslavend, maar wordt ook nog eens gebruikt om scholieren de criminele wereld mee in te lokken, benadrukt ze.

Blind van liefde

Monique heeft het echt niet begrepen, vindt Hester. “Blind van liefde, dat is iedere keer weer de trieste conclusie die ik zie als ik die ziekelijke adoratie van haar zie. Alles wat André doet is heilig voor Monique, lijkt wel.”

Ze vervolgt: “Zelfs net afgekickt van de drank en drugs een extreem verslavend middel openlijk gebruiken en hot maken vindt ze nog prachtig.”

Domme actie

Juist van een moeder zou je dit soort ondoordachte stories niet verwachten, aldus Hester. Ze wijst erop dat haar eigen zoontje, mini-Dré, hier op een gegeven moment óók mee in aanraking kan komen.

“Mocht dat het geval zijn, (…) hoop ik dat ze terugdenkt aan die ene mooie dag in juli 2023 waarop ze het een story waard vond. Het was een vrij domme actie. En het zag er ook nog eens oenig uit ook.”

Flair

De Flair-column van Hester:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen