Arjen Lubach blij: ‘Ruim voor de verkiezingen ben ik weer op tv’

Arjen Lubach is er blij mee dat hij ruim voor de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november weer op de buis verschijnt met zijn dagelijkse tv-show op NPO 1. “We zijn ruim op tijd!”

Arjen Lubach © VPRO

Voor makers van actuele programma’s is het altijd flink balen als ze tijdens grote nieuwsgebeurtenissen geen uitzending hebben. Zo is Arjen Lubach momenteel niet op de buis met zijn dagelijkse tv-show De Avondshow met Arjen Lubach, terwijl het kabinet net is gevallen. Sterker nog: zelfs NPO 1’s late talkshow Op1 houdt er na vanavond mee op.

Arjen gaat los

Maar na de zomervakantie keren zowel De Avondshow als Op1 weer terug op de buis, waar ze weer een tandem gaan vormen op de late avond van NPO 1.

Arjen grapt op Twitter: “De val stond niet in onze agenda. Ik zal de afdeling ‘planning actualiteiten’ erop aanspreken. Maar… 4 september zijn we weer terug! Ruim op tijd om los te gaan op de verkiezingen. 💪🏻”

‘Rutte bellen!’

Op dit moment staat Arjen wél in de theaters waar hij inhaakt op de actualiteiten. “Het kan dus zo zijn dat we straks iemand hebben en dat we dan terugverlangen naar Mark Rutte”, grapt hij in zijn show.

Hij vervolgt: “Moet je dat voorstellen! Dat kan dus, hè? Dat we volgend jaar zitten van: ah, kut. Ah, bel Mark maar op! ‘Ah, Mark, kun je nog?’ ‘Nee, nee, sorry, het is toetsweek.’”

Fragment

Arjen over Rutte:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen