Stoppen Meilandjes op hoogtepunt? ‘Daar zijn ze al te laat mee!’

Maxime Meiland zinspeelde deze week op een eventueel einde van Chateau Meiland. Gaan ze stoppen op hun hoogtepunt? “Dan weet ik niet of ze nog op tijd zijn, haha.”

Maxime Meiland en Evert Santegoeds © Instagram, SBS

Chateau Meiland was jarenlang een groot succes, met name de series die zich afspeelden rond het vervallen chateau van de familie in Frankrijk. Tegenwoordig is het leven van de Meilandjes een stuk saaier en worden de verhaallijnen wel héél erg uitgesmeerd. Hun nieuwe pension in Noordwijk is alláng open, maar dat zien we na de zomer pas op televisie.

Stoppen op hoogtepunt?

Volgens Maxime Meiland stoppen ze met hun tv-soap als de koek op is, maar is die niet al een beetje op? Telegraaf-reporter Jordi Versteegden in de podcast Strikt Privé: “Gaan de Meilandjes denk je ook stoppen op hun hoogtepunt?”

Evert Santegoeds denkt dat dat al niet meer mogelijk is. “Dan weet ik niet of ze nog op tijd zijn, haha”, sneert de hoofdredacteur van Privé. “Ze moeten er even een frisse wind doorheen jagen. Het behangen, het slopen, het opnieuw inrichten en het decoreren hebben we inmiddels wel een beetje gezien, denk ik.”

‘Op de schop ermee!’

Chateau Meiland móet volgens Evert op de schop. “Of een kamer nou groen of blauw wordt; het komt op hetzelfde neer elke keer. Ik denk dat dat eventjes op de schop moet dat programma en dat het met een andere invalshoek best nog een tijd door kan.”

Hij vervolgt: “De Meilandjes blijven wel televisiegeniek en de gemoederen bezighouden, maar je ziet de laatste jaren aan de kijkcijfers dat er toch wel een beetje verzadiging optreedt bij het publiek.”

‘Hebben het gezien’

Jordi: “Dat zag je de laatste tijd wel een beetje, dat het helemaal gevuld was met alleen maar dingetjes opknappen. Dat hebben we nu wel gezien.”

Evert: “Misschien is het wel mooi geweest. Ik denk dat alleen De Pfaffs in België nog wat langer doorgegaan zijn. Het verbouwen alleen, wat destijds in Frankrijk het summum was waar heel Nederland naar keek, is wel een beetje voorbij.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen