Jeroen van der Boom krijgt koude juicedouche: ‘Arrogante slang!’

De BN’ers die het hardst roepen dat ze de juicekanalen niet vrezen, lijken inmiddels wel de meeste dirt te verbergen. Ditmaal is het Jeroen van der Boom die een koude juicedouche krijgt.

Jeroen van der Boom © RTL

Jeroen van der Boom heeft geprobeerd om het gras voor de voeten van de juicekanalen weg te maaien door zijn woede-explosies tegen zijn personeel maar alvast op te biechten. Hij is naar eigen zeggen niet bang voor de juicekanalen, maar is dat wel terecht? Bij een van de bekendste kanalen, Juice Channel, gaan ze vandaag he-le-maal los op hem.

Grote slog

Het is duidelijk dat Jeroen niet echt slim bezig is, vindt het kanaal. “Oh oh oh Jeroen, heb jij niet geleerd dat het hebben over juicekanalen in interviews vaak voor de nodige verhalen gaat zorgen. Of vindt je dat juist leuk? 😛”

Eén van de spionnen van het kanaal doet een boekje open: “Echt één van de grootste slangen van Hilversum. Verbaast me dat ie deze uitspraken doet. Standaard arrogant en onaardig tegen crew achter de schermen. En niet alleen in het laatste kwartier voor uitzending hoor.”

Woest bij HLF8

Jeroen is volgens deze bron een van de beste vrienden van John de Mol. “Blijft daarom maar op tv komen. Bij HLF8 backstage ging hij eens onwijs tekeer tegen een redacteur.”

De bron vervolgt: “Toen iemand van zijn team hem influisterde dat het één van de favorietjes van Johnny was, deed Boompie in bijzijn van Johnny ineens poeslief tegen die knul die hij tien minuten daarvoor nog voor van alles uitmaakte. Alles om in de pas te blijven lopen bij papa John.”

Arrogante artiest

Een andere spion is ook niet bepaald gek op Jeroen. “Meest arrogante artiest die ik ooit op een festival heb meegemaakt. Moest hem aankondigen in een uitverkochte feesttent. Wilde hem gewoon even begroeten en een hand geven. Meneer had geen tijd, wuifde het weg en kreeg een grote bek.”

De bron vervolgt: “Heb hem op het podium netjes aangekondigd, maar toen ik die grote bek kreeg zei ik: ‘Oh, dus Jij Bent Zo!? Mensen van de techniek gingen stuk. Jeroen nog een tikkeltje bozer. 😂”

‘Weet je wie ik ben?’

Er worden op het kanaal ook nog drie verschillende ervaringen gedeeld waarbij Jeroen geroepen zou hebben: ‘Weet je wel wie ik ben?!’ “En zijn vrouw is net zo; een tijdje geleden belde zij naar mijn werk omdat zij iets van ons wilde huren.”

“Nadat haar duidelijk was dat ik niet wist wie ze was zei ze: ‘Weet je niet wie ik ben?!?’ Vrij arrogante vrouw, die heeeeel graag wil laten weten dat ze dé vrouw van Jeroen van der Boom is.”

Alle juice over Jeroen kunt u lezen op Juice Channel.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen