Afschuwelijke geruchten over hondjes Gordon kloppen niet: ‘Onzin’

De afschuwelijke geruchten die zijn verspreid over de hondjes van Gordon kloppen niet. Ze zijn helemaal niet in een dierenasiel beland in Dubai, zegt zijn manager. “Ze zijn gewoon thuis!”

Gordon © SBS

Privé-sterjournalist Jan Uriot vraagt nu al enkele weken aandacht voor de status van de hondjes van Gordon. Hij vindt het heel erg verdacht dat we daar nooit meer wat van horen, terwijl we die huisdieren in het begin echt cóntinu zagen. De entertainer móet met een verklaring komen, zei de showbizzkenner in zijn rubriek Wat Vindt Jan.

Dierenasiel

Tot overmaat van ramp begonnen ook de heren van RoddelPraat zich ermee te bemoeien. Zij kwamen gisteren naar buiten met een afschúwelijk gerucht over de hondjes. “Wij hebben gehoord van Nederlanders woonachtig in Dubai dat Toto en Rocco naar het dierenasiel zijn gebracht in Dubai”, zegt presentator Jan Roos in het programma.

Waarom dan? “Omdat het te duur werd om er continu een au pair bij te hebben, want dat had hij dus voor de hondjes. Kijk: die Gordon… Financieel gaat het niet goed en daarom gaat hij ook weer zingen in Nederland. Hij is al zijn contracten kwijt, hij is zijn geld kwijt.”

Spuitje

Jan ging op een gegeven moment zó ver met zijn beweringen dat het een beetje ongeloofwaardig werd. Zo had hij het er zelfs over dat de hondjes niet meer leven. “In het dierenasiel in Dubai krijgen honden die na drie maanden niet op worden gehaald door hun baas een spuitje.”

En: “De kans dat Toto en Rocco dood zijn is vrijwel honderd procent, dus die vuile natnek heeft dus die hondjes aangeschaft voor de aandacht en die zijn dus nu waarschijnlijk dood, vermoord in Dubai.”

Volstrekte onzin

Dat is dus volstrékte onzin, laat de manager van Gordon vandaag weten. “Toto en Rocco zijn in blakende gezondheid en gewoon bij hem thuis!”

Waarom Gordon niets meer over zijn hondjes deelt? “Gordon deelt geen beelden of informatie meer over zijn honden omdat dit kan leiden tot aankoop van dit ras wat ernstig onder een vergrootglas ligt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tijd dat Gordon en zijn hondjes met rust gelaten worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen