Jeroen van der Boom binnenkort op juicekanaal? ‘Enórm uit plaat’

Staat Jeroen van der Boom óók op het punt om een keer op de juicekanalen te belanden? Hij lijkt zich in de Weekend alvast in te dekken. “Ik kan boos worden en uit mijn plaat gaan.”

Jeroen van der Boom © RTL

BN’ers denken vaak dat ze onacceptabel gedrag kunnen vertonen omdat ze veel status en veel geld hebben. Sinds de komst van de juicekanalen, en zeker sinds het drama rond Matthijs van Nieuwkerk en zijn wangedrag bij De Wereld Draait Door, zijn deze sterren weer een beetje met beide benen op de grond gezet.

Boze Jeroen

Het kan natuurlijk niet anders dan dat er op een gegeven moment toch nog wel wat koppen gaan rollen. De grote vraag is: wie valt er nog meer door de mand? Is het misschien Jeroen van der Boom?

Jeroen doet in de nieuwste Weekend zijn best om eventuele juice-berichtgeving voor te zijn. Op de vraag of hij bang is voor de juicekanalen, antwoordt hij: “Bang? Leef nou je leven! Ik kom uit een andere tijd, ik ben ouder en niet zo onrustig. (…) Maar niemand doet alles goed. Ik kan ook boos worden. Vraag maar aan iedereen achter de schermen.”

‘Uit mijn plaat’

Even later blijkt dat Jeroen flink tegen zijn medewerkers kan schreeuwen. “Als ik om drie uur klaar moet zijn voor een optreden, dan moet iemand niet om half drie nog even gaan eten. Dan kun jij om kwart voor drie een verhaal schrijven dat Jeroen van der Boom helemaal uit zijn plaat is gegaan, haha!”

Personeel dat vlak voor het Magische Moment (een optreden van Jeroen) dus even iets wegknabbelt, krijgt de wind van voren. “Ik zal nooit iemand beschadigen, maar ik kan wel uit mijn plaat gaan als dingen mis dreigen te gaan.”

Autistisch

Op de vraag hoe zich dat uit bij Jeroen, zegt hij: “Een beetje autistisch misschien. Ik zie het zo: dit is de opdracht, wees op tijd klaar. Kom op jongens! Ik heb veel energie. Ik heb tempo. Je moet me niet in de weg lopen.”

Oei, dit neigt allemaal wel heel erg naar Matthijs-achtige taferelen. “Ik kan ook wel een andere kant hebben, het is bij mij niet alleen maar van: hallo, leuk, gezellig, alles goed? Ik kan ook best wel fel zijn.”

Heeft hij iemand door zijn gedrag wel eens overstuur gemaakt? “Dat weet ik niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jeroen van der Boom bekent dat hij af en toe flink uit zijn plaat gaat: spontane ontboezeming of indekken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen