Bastiaan van Schaik klaar met BN’ers: ‘Echt álles stinkt naar zweet’

Bastiaan van Schaik riep van de week bij Shownieuws dat hij graag de stylist van Caroline van der Plas zou worden, maar over het algemeen is hij goed klaar met BN’ers. “Alles STINKT!”

Bastiaan van Schaik © SBS 6

Jarenlang was Bastiaan van Schaik een van de bekendere tv-stylisten van ons land, maar tegenwoordig zien we hem weinig meer. Hij is dan ook geen sterrenstylist meer, benadrukt hij in gesprek met de Party. “Nee joh, ik doe helemaal geen sterren, BN’ers. Ik snap ook niet hoe ze daar bij komen.”

‘Ik deed Anouk’

Bastiaan vindt het helemaal niet prettig om met celebrities te werken. “BN’ers zijn hele leuke, aardige mensen, maar het is niet mijn ding. Ik ben echt meer modestylist en hou me bezig met de trends die komen gaan en niet met de styling van BN’ers.”

Vroeger was hij wél een sterrenstylist. “Ik heb bijvoorbeeld Anouk vroeger gedaan. Zeker in de jaren nul heb ik heel veel mensen gekleed, maar nu niet meer.”

‘Alles stinkt!’

Waarom is Bastiaan daarmee gestopt? “Omdat BN’ers heel lastig zijn, wat overigens helemaal prima is. En ja, het zijn echte mensen, dus ze zweten ook enzo. Modellen hebben iets een half uur aan en dan is het klaar. BN’ers moeten er nog mee de rode loper op en ermee zitten. Het duurt allemaal lang.”

Hij vervolgt: “Ik hou van de makkelijke weg, dus dat doe ik allemaal niet meer. Het is gewoon niet mijn ding. Ik heb er geen zin meer in om een kledingstuk terug te krijgen dat helemaal naar zweet ruikt.”

‘Bel me’

Voor Caroline zou hij dus wél een uitzondering maken. Bij Shownieuws: “Ik zou haar zeker een stylist adviseren. Mijn nummer is… Caroline, als je kijkt, bel me!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers lenen vaak outfits. Zijn al die sterren eigenlijk allemaal niet iets te veel profiteurs?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen