Gordon krijgt koude douche van Jan Uriot: ‘Zeg nú waar Toto is!’

Gordon wordt flink op de korrel genomen door Jan Uriot, de sterverslaggever van Evert Santegoeds’ tijdschrift Privé. “Al drie weken vraag ik hem hier: waar zijn je hondjes gebleven?”

Jan Uriot en Gordon © Telegraaf, RTL

Het is een ontzettend wijs besluit van Gordon: voor het eerst lijkt hij serieus te zijn met zijn vertrek van social media. Door niet langer cóntinu de aandacht te trekken met allerlei Insta-stories, kan hij achter de schermen werken aan het opbouwen van zijn waardigheid en geloofwaardigheid. Als hij überhaupt nog verder wil in de Nederlandse showbizz dan…

Op de barbecue

Een onderdeel van die Insta-exit is dat we ook niets meer horen over zijn veelbesproken hondjes, al hoorden we daar vóór zijn vertrek sowieso al een tijdje niets meer van. Het baart Privé-sterjournalist Jan Uriot zorgen. Hij blijft suggereren dat de entertainer die hondjes als een soort accessoire zag en er nu niet meer naar omkijkt.

Jan geeft Gordon zelfs een koude douche in de nieuwste aflevering van zijn rubriek Wat Vindt Jan. “Al drie weken lang vraag ik rechtstreeks in de camera: ‘Gordon, waar zijn je honden gebleven?’ Die Toto en die Rocco hebben we dus al maanden niet gezien. Zijn die op de barbecue terechtgekomen of wat is er gebeurd in die Sahara met die beesies?”

Foto met knul

De Insta-pauze van Gordon is volgens Jan overigens relatief, omdat de tv-miljonair vorige week nog wel verscheen met een selfie op de Insta van een of andere jonge knul. “We willen het graag weten, want er worden wel weer allerlei foto’s gepubliceerd. Dat fotootje wat we zagen van Gordon is volgens mij een oude foto in de Reguliersdwarsstraat tijdens de Gay Pride.”

Hij vervolgt: “Ik vertrouw deze foto niet. Maar we willen die hondjes zien, dus ik zet hem nog steeds even in het koude gedeelte. Hij gaat naar boven hoor, als die honden gevonden zijn.”

Derk Bolt

Pim Sedee, de presentator van de rubriek van Jan, grapt dat er misschien serieuzere middelen moeten worden ingezet. “Misschien moeten we Derk Bolt van Spoorloos erop zetten.”

Ah, lekker plan. Trekt-ie onderweg ook nog drie nep-familieleden van Gordon achter hun kraam vandaan. Nee, laten we dat maar overslaan…

RoddelPraat

Tot overmaat van ramp begint RoddelPraat-presentator Dennis Schouten vandaag op zijn Instagram-pagina óók al over de hondjes van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het gemeen dat Jan Uriot suggereert dat Gordon niet goed voor zijn hondjes zorgt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen