Gordon neemt selfie met jongeman: ‘Vooralsnog niet in ondertrouw’

Gordon is voor het eerst sinds zijn verlovingsdrama gespot op een selfie met een andere jongeman. Een paar dagen later hij is nog steeds niet in ondertrouw gegaan. Wat is er aan de hand?

Bart Ettekoven en Gordon © SBS 6, Instagram

Het is nooit te laat om te werken aan je geloofwaardigheid. Wie Gordon daar het meest een dienst mee zou bewijzen? Zichzelf. Hij kan zijn eigen liefdescycli immers met geen mogelijkheid zélf nog serieus nemen. De belangrijkste stap, namelijk niet meer op social media verschijnen, houdt hij nu al bijna twee maanden vol.

Gordon en Evan zwijgen

Wel is Gordon van de week verschenen op de Instagram-pagina van een ander, namelijk ene Evan Smelov, een in Amsterdam woonachtige Oekraïner. Gordon die met een jongeman op de foto gaat? Het zorgt ervoor dat op menig redactie álle alarmbellen afgaan, verklapt Bart Ettekoven aan de desk van Shownieuws.

Bart: “Alle alarmbellen gingen af. Is dit de ware liefde? We hebben Gordon meteen gebeld, maar die heeft radiostilte en is eigenlijk van de radar verdwenen na de break-up met Gavin, zijn Australische ex-verloofde. Ook deze bewuste man, Evan uit Oekraïne, laat niks los over deze spannende avond.”

Leuk gezelschap

Collega Dyantha Brooks spreekt van ‘leuk gezelschap’, maar het zou Bart niets verbazen als alles nu weer van vooraf aan begint: “Of heeft hij gewoon misschien alweer een nieuwe liefde? Het zou toch fantastisch zijn?”

Story-baas Guido den Aantrekker: “Past wel in het beeld een beetje, hè?”

Bart: “Ja, theoretisch en statistisch wel. Dat hij na elke break-up toch wel weer opkrabbelt en weer een nieuwe liefde heeft die de ware is en waarmee hij dan weer gaat trouwen en dan toch weer niet gaat trouwen.”

Niet in ondertrouw

Het lijkt erop dat Gordon en deze nieuwe knul vooralsnog niet in ondertrouw zijn gegaan, aldus Bart. “Ik zei: ‘We moeten een ploeg neerzetten bij de Stopera in Amsterdam, bij het stadhuis, want misschien gaat hij wel in ondertrouw.’ We hebben daar de hele dag gestaan, maar nee. Gordon en Evan zijn niet ehh…”

Dyantha: “Hoe leuk is het dat Gordon, die een hopeloze romanticus is, keer op keer in de liefde blijft geloven? We weten natuurlijk niet of deze beste man zijn nieuwe liefde is, maar het zou leuk zijn.”

‘Houden het in de gaten’

De Shownieuws-redactie bijt zich de komende dagen vast in dit dossier. Bart: “We houden het in de gaten of het echt een nieuwe liefde is of gewoon een leuke avond. Dat kan natuurlijk ook.”

Guido: “Het zijn dagkoersen, hè, bij Gordon.”

Evan

Is dit de nieuwe liefde van Gordon?

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe denkt u dat Gordons volgende verloving eruitziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen