Eva Jinek krijgt verbale klap van Rick Romijn: ‘Wat een luie fl*kker!’

Eva Jinek krijgt een forse verbale klap van Rick Romijn, sidekick in de ochtendshow van Radio 538. Hij vindt dat ze véél te weinig werkt voor haar torenhoge salaris. “Het zijn luie fl*kkers!”

Rick Romijn en Eva Jinek © Radio 538, RTL

Rick Romijn, ook wel bekend als de Johan Derksen van de radio, ergert zich aan tv-sterren die torenhoge salarissen opstrijken maar ondertussen meer en meer vakantiedagen willen. Zo wil Eva Jinek volgens het AD nog maar vier dagen per week gaan werken, van maandag- tot en met donderdagavond, zodat ze wat langere weekenden heeft.

‘Luie fl*kkers!’

Het begint Rick een beetje te ergeren dat Eva soms meer bezig lijkt met haar vrije tijd dan met haar tv-carrière. “Bij de tv hebben ze toch echt een luizenleventje, hè? Drie maanden werken, zes maanden werken! En ze doen allemaal van: o, het is zo zwaar! Het is helemaal niet zwaar! Weet je wie het zwaar heeft? Een bouwvakker! En wij. Hahahaha.”

Hij vervolgt: “Nee, maar luister: tv-mensen doen altijd alsof ze kéihard werken. Het zijn luie fl*kkers, die Jinek en allemaal: drie maanden werken en eeuuwwhg.”

‘Redelijk lui’

Collega-sidekick Niels van Baarlen is het daarmee eens. “Ze zijn wel redelijk lui. Ik moet zeggen: in die tijd van Pauw & Witteman…”

Rick: “Die zaten er altijd!”

Nick: “Het verbaast mij. Die hebben het gewoon veertien jaar gedaan ofzo, hè? Al die gasten die er nu zitten, zoals Humberto en Renze… Die zijn allemaal na drie of vijf seizoenen van: o, we zijn opgebrand! Maar Pauw & Witteman zaten er veertien jaar!”

Tonnenregen

Gastheer Tim Klijn: “Ik moet wel zeggen: een programma als VI, die zijn er ook eigenlijk wel altijd.”

Niels: “Ja, die gaan echt wel lang door.”

Nieuwslezeres Florentien van der Meulen: “Je moet je wel realiseren dat je heel veel over je heen krijgt als je elke dag met je hoofd op televisie komt. Dat moet je wel allemaal kunnen verwerken.”

Niels: “Je krijgt er toch ook naar betaald? Die gasten verdienen allemaal twee of drie ton, man.”

‘Dan wel bij SBS!’

Florentien: “Dat is wel waar. Ze verdienen wel twintig keer zoveel als een bouwvakker.”

Tim: “Zo veel? Moeten wij dan ook niet op televisie dan?”

Niels: “Nou, dan wel bij SBS, want die krijgen over de miljoen heb ik gehoord.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het gevoel dat Eva Jinek lui is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen