Özcan Akyol teleurgesteld in Martijn Krabbé: ‘Echt een dieptepunt’

Özcan Akyol is behoorlijk teleurgesteld in tv-collega Martijn Krabbé. De NPO-presentator vindt het onbegrijpelijk dat de RTL 4-ster zichzelf zo verlaagt met Blow Up. “Echt een dieptepunt.”

Martijn Krabbé en Leonie ter Braak © RTL

Het wordt gezien als een van de meest infantiele tv-programma’s op de Nederlandse televisie: Blow Up, een programma over mensen die ballonnen opblazen. De show werd eerst gepresenteerd door Martijn Krabbé en Chantal Janzen, maar zij heeft de benen genomen. Nu presenteert hij dat programma met RTL 4’s nieuwe aanwinst Leonie ter Braak.

Domme televisie

Wát een domme televisie, vindt ook Özcan Akyol. Critici vinden het ongelooflijk onhandig dat Leonie juist in deze show haar debuut bij de zender heeft gemaakt, maar ook Martijn wekt ergernis.

Özcan is erg teleurgesteld dat Martijn en zijn team de tv-kijkers zo onderschatten. “Televisiemakers denken op een of andere manier dat kijkers achterlijk zijn. Het wordt met de week infantieler”, schrijft hij in de VARAgids.

Het land in

Wellicht moeten Martijn, Leonie en hun collega’s eens het land in om te kijken wie nou eigenlijk al die tv-kijkers zijn, zegt Özcan. “Ze zouden eens wat vaker door Gelderland, Overijssel en Brabant moeten lopen, gewoon even praten met echte mensen, op een terras, of in het plantsoen, zodat ze zien dat die lui helemaal niet gek zijn.”

Kennelijk weten al die tv-sterren op het Mediapark dat niet meer, zegt de in Deventer woonachtige presentator. “Ik denk dat veel redacties momenteel het contact met de maatschappij zijn verloren.”

Dieptepunt

De positieve kant van deze zaak? “Ik denk, in alle eerlijkheid, dat dit het dieptepunt van de vaderlandse televisie is, wat we in principe goed nieuws kunnen noemen, want hierna kan het alleen maar beter worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft u het gevoel dat Martijn Krabbé zichzelf verlaagt met deze ballonnenshow?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen