Tijl Beckand schrikt van Angela de Jong: ‘Gelijk Gordon gebeld!’

Tijl Beckand is flink geschrokken van de pittige column die Angela de Jong over hem heeft geschreven. “Dat is oproepen tot geweld”, grapt hij. “Ik heb gelijk contact opgenomen met Gordon.”

Tijl Beckand en Angela de Jong © RTL

Angela de Jong heeft vorige week even gekeken of ze het nieuwe tv-programma De Moeite Waard?! de moeite waard vindt, maar over de presentator is ze niet echt te spreken. “Het belangrijkste struikelblok is de presentator. Hier is het niet de chronisch opgewekte Martijn Krabbé die stellen bijstaat, maar Tijl Beckand”, schreef ze in het AD.

Draait om Tijl

Eigenlijk heeft Tijl in ál zijn programma’s maar één doel, meent Angela. “Alles zoveel mogelijk om hem laten draaien. Als hij daarvoor nóg een vermoeiende opmerking of suf grapje moet maken, dan doet hij dat zonder scrupules.”

Er is ook totaal geen chemie met collega Bob Sikkes, vindt ze. “De enige reden waarom ik volgende week weer zou kijken, is dat ik hoop dat Bob zo geïrriteerd raakt dat hij Tijl met zijn zelfvoldane bakkes in een hagelnieuwe wc-pot duwt.”

Oproepen tot geweld

Wat vindt Tijl hiervan? Hij maakt, in tegenstelling tot de gepikeerde Britt Dekker, gewoon een grapje om zo’n column. “Dat is oproepen tot geweld, want het gaat hier om verbouwingen en ik weet niet of je wel eens met je hoofd in een chemisch toilet hebt gezeten, maar dat is echt iets anders dan kraakhelder water hoor!”, grapt hij in Beste Kijkers.

Het is wat het is, aldus Tijl. “Als je zo’n recensie dan om je oren krijgt, dan lees je het en denk je: wat moet ik doen? Dus ik neem contact op met Gordon, want dat is dan…”

Presentator Ruben Nicolai: “Dat is jouw adviseur op dit gebied? Hahaha.”

Gordon op Grindr

Hoezo Gordon? “Dat is de beste persoon om naartoe te gaan, weet je, als je wil weten hoe je kalm moet reageren. Hahaha. Maar ik had zijn nummer niet meer.”

En toen? “Hij wisselt heel veel van nummer, dus ik heb hem via Instagram opgezocht, maar daar zat hij ook niet meer op. Via Grindr ben ik nog ehhh… Hahaha.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wie gaat er beter om met de columns van Angela de Jong?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen