Ruud de Wild: ‘Of ik al wat van Gerard Joling heb gehoord? Ja!’

Ruud de Wild is behoorlijk teleurgesteld in Gerard Joling nu de zanger zich op televisie zo lelijk heeft uitgelaten over de geplaagde radio-dj. “Heb je inmiddels al iets van hem vernomen?”

Ruud de Wild en Gerard Joling © NPO, SBS

Gerard Joling heeft zich vlak voor het weekend behoorlijk fel uitgesproken over Ruud de Wild. De No More Boleros-zanger maakte gehakt van zijn reallifesoap en noemde de radio-dj bovendien een ‘zeer onfris‘ iemand om naar te kijken. En dat doet Ruud veel zeer, omdat Gerard laatst nog heel erg leuk deed toen ze elkaar tegenkwamen.

Bellen met Gerard?

Hoe staat het nu met deze zaak? Sidekick Gijs Hakkert vraagt Ruud in de nieuwste aflevering van zijn radioshow: “Er zijn toch wat vragen naar aanleiding van die ‘onfrisse’ uitspraken van Gerard Joling. Inge vraagt zich af of je nog iets vernomen hebt.”

Ja, zegt Ruud. “Dave Heijnerman, de plugger die erbij was, ken ik al mijn hele leven. Hij stuurt net: ‘Ik hoop niet dat je het erg vindt, maar Gerard heeft om jouw nummer gevraagd.’ Maar Gerard mag alleen maar hier komen in het radioprogramma. Met Eva Jinek samen! En Wilfred Genee!”

‘Kan er niet omheen’

Gerard móet wel, aldus Gijs. “We weten nu dus dat hij jouw nummer ondertussen heeft gevraagd. Hij kan er ook niet omheen, hè, want het stond vandaag daadwerkelijk overal.”

Maar Ruud zei toch dat hij was uitgenodigd voor Gerards verjaardag? Beschikte hij dan al niet over zijn nummer? “Ik had over zijn verjaardag een mail of een appje of een DM gekregen, dus dat was niet met zijn telefoonnummer, dus… Maar goed…”

‘Het leeft in dit land’

Gijs hoopt dat Ruud met een follow-up komt. “Ga je het met ons delen op het moment…”

Ruud: “Uiteraard.”

Sidekick Bettina Holwerda, het liefje van Jim Bakkum, hoopt op een confrontatie tussen Gerard en Ruud op de radio. “Het leeft zo in het land, jongens, dus dat moeten we gewoon hier doen, toch!”

‘Wel een beetje nep!’

Wat vindt Yvonne Coldeweijer van deze ruzie? Na het verhaal van Ruud gehoord te hebben, merkt ze op haar juicekanaal op: “Nou, wel een beetje nep van Geer. 😂”

En Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws: “Wat Gerard bezielde weet ik niet. Die staat er toch niet om bekend dat hij met heel veel mensen ruziemaakt in het wereldje.”

Dyantha Brooks: “Nee, hij is niet echt van het moddergooien, toch?”

Inhoudelijk heeft Gerard overigens wel gelijk over die soap van Ruud, meent Evert. “Ik kijk naar alle programma’s één keer en er was bij dit programma alle reden voor om maar één keer te kijken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen