Albert Verlinde maakt bij VI pittige grap over ‘dikke’ Robert Jensen

Albert Verlinde heeft tijdens zijn tweede optreden in Vandaag Inside een behoorlijk pittige grap gemaakt over het gewicht van Robert Jensen. “Die kun je niet eens meer omdraaien!”

René van der Gijp en Johan Derksen © SBS 6, WNL

De jarenoude vete tussen Albert Verlinde en Robert Jensen is definitief opgerakeld. De roddelpensionaris heeft zijn vroegere aartsrivaal vorige week in Vandaag Inside ‘laf’ genoemd en sindsdien is de beer los. Nu Robert zijn favoriete scheldnaam ‘Kwalbert‘ weer van stal heeft gehaald, laat ook Albert weer van zich horen.

‘Carrière voorbij!’

Albert zat gisterenavond voor de tweede keer aan tafel bij Vandaag Inside. Daar merkt presentator Wilfred Genee op: “Het moet jou ook enorm hebben geraakt, Albert: Robert Jensen heeft keihard teruggeslagen.”

Daarop Albert sarcastisch: “Ja, we kwamen allebei bedrukt binnen vandaag. Onze carrière is voorbij.”

Johan Derksen spottend: “Het is niet de eerste de beste die het zegt. Robert Jensen vindt mij een ontzettende viespeuk.”

Wilfred: “Een ‘oude viespeuk’, zegt-ie.”

Johan: “Omdat ik over seks praat.”

Wilfred: “Op jouw leeftijd.”

Pittige grap

Johan: “Ik heb net een heel groot rapport gelezen dat zeventigplussers een heel actief seksleven hebben, maar hij is natuurlijk in de homoscene… Daar kun jij antwoord op geven: boven de zeventig doen jullie het niet meer?”

Dan maakt Albert een pittige grap over het gewicht van Robert: “Nee, nee. Hij is niet om te draaien, dus je hebt er ook niks aan. Hahaha.”

Het leidt tot hilariteit in de studio. Albert: “Hahaha. Sorry, sorry. Jeetje.”

Johan: “Nou pas je bij ons! Ja! Hè hè, je bent er eindelijk door!”

Gore onzin

Wilfred: “Hier staat het: ‘Het is smerig. Deze mensen zijn gek, doorgeslagen, maar zien dat niet eens meer van zichzelf. Als mensen op deze leeftijd nog praten over seks, zijn het hele vieze mensen.’ Hahahaha!”

Johan: “Hij zegt ook dat ik de meest gore onzin uitgeslagen heb in de coronacrisis. Ik heb heel trouw alle spuitjes genomen.”

Wilfred: “Maar dat vindt hij dus juist niet…”

Johan: “Hij is het wappie, hij is zó gek dat ze hem van YouTube gehaald hebben!”

‘Niemand luistert!’

Albert: “Hij heeft nu zo’n kanaal. Wat zo’n jongen natuurlijk doet, niemand luistert nog naar zo iemand en dan denkt hij: o, er wordt over me gepraat, nou ga ik ook even reageren en dan komt er weer nieuws! Nou, we hebben het erover.”

Johan: “Hij heeft wel een record in medialand. Werkelijk alle tv-shows van hem zijn van de buis gehaald!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het onaanvaardbaar dat Albert Verlinde een grap maakt over lichaamsgewicht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen