Ronald Molendijk: ‘Roy Donders heeft net als Gordon hulp nodig’

Ronald Molendijk heeft het idee dat kermisfiguur Roy Donders dringend mentale hulp nodig heeft, net als BN’er-collega Gordon. “Er is toch ook wel iets aan de hand bij zo iemand dan?”

Ronald Molendijk en Roy Donders © YouTube, SBS

Het begint een beetje zorgwekkend te worden hoe vaak Roy Donders aan zich laat sleutelen. De 32-jarige realityster laat in zijn nieuwste vlog zien dat hij voor de derde (!) keer een bovenooglidcorrectie heeft ondergaan. “Ik heb namelijk dat dit allemaal heel snel gaat hangen en je moet toch op tijd een APK’tje doen.”

Bionische man

Story-baas Guido den Aantrekker vindt het opvallend. Hij zegt aan de desk van Shownieuws: “Hij is een soort bionische man geworden. Echt bijna alles aan hem is nep. Hij heeft natuurlijk ook die Brazilian Butt Lift gehad, dat je implantaten in je billen krijgt dat het er allemaal wat ronder en beter uitziet. Dan heb je een soort bijzettafeltje achter je hangen.”

De redactie van Shownieuws heeft uitgerekend dat Roy inmiddels voor 49.325 euro aan zichzelf heeft laten sleutelen. “Het is echt een enorm bedrag”, vindt Guido.

Stupid people

Ronald Molendijk vindt het verbijsterend. “Er is zo’n gezegde: stop making stupid people famous.”

Guido: “Dat is te laat.”

Ronald: “Ik wil dat niet gelijk hierop neerleggen, maar ik vind eigenlijk ook wel… Er is toch ook wel iets aan de hand bij zo iemand dan?”

Guido: “Hij heeft een redelijk laag zelfbeeld, denk ik.”

Ronald: “Hij is 33 en als je dan al voor een halve ton aan jezelf laat verspijkeren… Je kunt toch ook gewoon minder eten en gaan sporten ofzo? Als je denkt dat je een te dikke kop hebt. Ik meen het serieus.”

‘Net als Gordon’

Guido: “Waar eindigt het ook? Je zag het bij Michael Jackson. Die begon ooit met een kleine neusoperatie en dat werd een soort zombie.”

Ronald: “Kunnen we hem morgen of van de week gewoon een keer bellen over dit? Ik ben er oprecht in geïnteresseerd. Sowieso: de lijst is toch ook best wel groot? We hadden laatst het hele geval Gordon en toen zei ik ook: ‘Ga gewoon hulp zoeken ofzo.’ Maar dit is toch ook…”

Guido: “Het is gewoon een mentaal probleem, suggereer je denk ik, hè?”

Zorgwekkend

Ronald: “Ik heb die school niet afgemaakt, maar ik heb bijvoorbeeld ook nog nooit van een baardtransplantatie gehoord…”

Guido: “Ik vind het best zorgwekkend dat als je op die leeftijd al zoveel aan jezelf laat doen… Dan moet er iets aan de hand zijn. Of je hebt een laag zelfbeeld, of je bent verschrikkelijk onzeker… Het is natuurlijk al iemand die eerst op mannen viel en nu een vrouw heeft en daar kinderen mee krijgt. Ik heb niet het idee dat het een heel stabiel iemand is.”

Roy-vlog

De Roy-vlog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Roy Donders (32) is alweer toe aan zijn derde ooglidcorrectie. Is dit normaal?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen