Mattie Valk schrikt zich rot van Yvonne Coldeweijer: ‘Stop hiermee!’

Mattie Valk verzoekt Yvonne Coldeweijer met klem om niet naar buiten te treden met juice over zijn een na laatste relatiebreuk. “Hier worden ook kinderen mee geconfronteerd.”

Mattie Valk en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

Het privéleven van Mattie Valk is momenteel in het nieuws omdat hij gisteren zelf op de radio bekendmaakte dat zijn relatie op de klippen is gelopen. Daar schreef Yvonne Coldeweijer gisteren wat over op haar juicekanaal en opeens kreeg ze juice binnen over zijn voorlaatste relatiebreuk, namelijk die met Kirsten Willemstein in 2016.

‘Je hebt gelogen’

Mattie bleek destijds tot zijn verbijstering niet de biologische vader te zijn van ‘hun’ pasgeboren tweeling, waarna de relatie werd verbroken. Daar heeft Yvonne nu juice over: “Ik heb Mattie een DM gestuurd en zijn management benaderd met vier vragen in het kader van hoor en wederhoor. To be continued.”

Ze schreef hem vanochtend vroeg, nog tijdens zijn radioshow op Qmusic: “Hi Mattie, inmiddels heb ik tien bronnen en ga ik vanmiddag het verhaal brengen dat je hebt gelogen. Het is niet eerlijk wat je Kirsten hebt aangedaan. Natuurlijk wil ik nog steeds je reactie meenemen. Je kunt dit nog tot 13 uur doen via insta of e-mail.”

Mattie reageert

De grote ster van Qmusic reageert nu op Yvonne. Hij publiceert in zijn Insta-stories het berichtje dat hij aan Yvonne heeft gestuurd: “Hi Yvonne, we zijn geschrokken van het feit dat we gedwongen worden om nu opnieuw op deze situatie van jaren geleden te reageren. Laten we voorop stellen dat we in goede harmonie zijn met elkaar.”

Hij vervolgt: “Daarom schrijven we dit ook namens ons beiden. Deze situatie gaat bovendien niet alleen over ons tweeën, maar ook over kinderen die hiermee geconfronteerd worden. Alles is besproken. We willen je daarom met klem vragen hiermee te stoppen. Kirsten & Mattie.”

Wat doet Yvonne?

Wat gaat Yvonne nu doen? Zij schrijft op haar juicekanaal: “Ik heb een aantal minuten geleden een reactie ontvangen van Mattie. Omdat ik zijn reactie graag mee wil nemen, wacht ik nog op antwoord op een aantal vragen en zal daarom wat later publiceren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Mattie Valk beter zelf naar buiten treden met de juice die boven zijn hoofd hangt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen