Loretta Schrijver na koffie-exit in beeld als vaste gast Vandaag Inside

Loretta Schrijver is na het van de buis halen van Koffietijd in beeld om een van de tafelgasten te worden in megahit Vandaag Inside. “Zet haar hier! Zet haar gewoon hier. Loretta is echt leuk!”

Loretta Schrijver en Hélène Hendriks © RTL, SBS

Het zou zomaar kunnen dat Loretta Schrijver de koffiemokken van Koffietijd inruilt voor het glas rode wijn bij Vandaag Inside. Nou ja, het hálve glas rode wijn; ze komt dan immers wel naast de dorstige René van der Gijp te zitten. Het voorstel werd gisterenavond gedaan door Hélène Hendriks en omarmd door de mannen aan tafel.

Zelfbevlekking

De VI-tafel sprak kort over het feestelijke einde van Koffietijd. “Het is een beetje ouderwetse tv. Ik denk dat het alleen maar voor oma’s was nog”, merkt Johan Derksen op.

Dan omarmt Hélène de ietwat flauwe kritiek dat uitgerekend een ditjes-en-datjes-programma als Koffietijd niet zou mogen afsluiten met een uitzending vol tierelantijntjes. “Ik moet zeggen: ik heb ook de column van Angela nog even gelezen, en als je dan ook afscheid neemt als programma, waarom is het dan inderdaad zoveel zelfbevlekking?”

Too much

Het was allemaal too much, vindt Hélène. “Ik snap best dat je er iets leuks van maakt, maar dit was wel een beetje à la Humberto Tan met z’n afscheidsfeest.”

Johan: “Ze maken er een beetje een drama van, ja.”

Wilfred Genee daarop: “Loretta Schrijver zei ook dat ze er enorm tegenop zag dat ze na de vakantie dan niks meer had. Dat lijkt me ook als je het zolang gedaan hebt.”

Loretta aan tafel?

Dan oppert Hélène haar idee. “Zet haar hier! Zet haar gewoon hier. Loretta is echt leuk.”

Wilfred: “Zij zou hier prima kunnen, Loretta.”

Hélène: “Dat denk ik ook.”

Johan: “Dan bieden we Loretta toch regelmatig een plekje?”

Mag van RTL?

Wilfred hoopt dat het mag. “Ze is wel van RTL. Ik weet niet of dat mag, want dat ligt allemaal een beetje gevoelig de laatste tijd, valt me op.”

Johan: “Ja, RTL is daar niet blij mee, maar als ze niks meer doet bij RTL, dan kunnen ze dat moeilijk verbieden.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen