Heftig: Sanne Wallis de Vries trekt vlak voor tv-optreden broek uit

Sanne Wallis de Vries heeft gisteren vlak voor haar optreden in Koffietijd plotseling haar broek uitgetrokken. De cabaretière verscheen minutenlang in beeld in een nietsverhullende outfit.

Sanne Wallis de Vries © RTL

Een wit overhemd, een paarse stropdas en een panty: het is álles dat Sanne Wallis de Vries gisteren aan had tijdens haar verschijning in Koffietijd. Ze gaf samen met collega’s Suzanne Mateysen en Tessel Beek een buitengewoon sensueel optreden voor iemand van haar leeftijd. Het liedje dat ze zongen? ‘Voor Me Leeftijd’.

Overmacht

We weten sinds badpakgate allemaal dat het niet in goede aarde valt om een kritische noot te kraken over de outfit van een vrouwspersoon, maar gaat dit niet een béétje ver? Wat is hier allemaal aan de hand? Waarom verschijnt deze 52-jarige dame in haar panty op de nationale televisie, ten overstaan van de keurige Loretta Schrijver?

Overmacht. Het was overmacht. Sanne had haar zaakjes op orde, maar haar onbekende collega’s Suzanne en Tessel waren onvoorbereid naar de studio gekomen. “Ze waren hun kostuums vandaag vergeten, dus we hebben mijn pak moeten verdelen. Zo amateuristisch zijn ze wel”, aldus Sanne.

In je panty

Loretta durft er dan eindelijk wat van te zeggen. “Ja, ik wilde het al de hele tijd niet zeggen, maar je staat al de hele tijd in je panty, dus straks ook in de keuken.”

Suzanne of Tessel: “Ja, sorry, dat is onze schuld.”

Loretta: “Ja, de mensen zullen het wel zometeen zien, want jullie gaan wel eventjes voor ons optreden.”

Aardbei

Het is natuurlijk allemaal onderdeel van Sanne’s nieuwste ondeugende act. De dames bewogen zich als drie femme fatales door de Koffietijd-studio. “Je hebt een paar hele mooie benen. Je kan het hebben”, merkt Quinty Trustfull na het optreden op.

Als beloning biedt Quinty haar vervolgens een aardbei aan, maar dat weigert ze. “Ik wil eerst een broek aan.”

Fragment

Het sensuele optreden van Sanne:

Instagram

De dames op Instagram:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen