Gerard Joling na afstraffing bij Eva Jinek met handrem erop in VI?

Gerard Joling merkt dat zijn humor steeds minder geaccepteerd wordt in de mainstream media. Trekt hij vanavond de handrem aan als hij plaatsneemt op de barkruk van Vandaag Inside?

Gerard Joling en Mark Rutte © SBS 6

Jarenlang moesten de mensen vooral hard lachen om de politiek incorrecte grappen van Gerard Joling, maar voor zijn humor lijkt in de mainstream media steeds minder plaats. Hij werd twee weken geleden bijvoorbeeld keihard op de vingers getikt in de talkshow van Eva Jinek toen hij een grapje maakte over het gewicht van Angela de Jong.

Gerard afgekeurd

De humor van Gerard wordt steeds vaker afgekeurd, merkt tv-regisseur Bert van der Veer. “Hij wordt uitgenodigd en vervolgens berispt. Zoals over Sigrid Kaag. ‘Een heks.’ Humberto vond het niet gepast“, schrijft hij op zijn opiniekanaal.

En laatst bij Eva Jinek werd Gerard dus wéér afgestraft. “Recentelijk liet de meningrijke volkszanger zich uit over de badpakaffaire met gravin Eloise. ‘Nou, ik zie liever haar in een badpak dan Angela de Jong hoor!’ Eva Jinek liet de reactie aan Antoinnette Scheulderman. ‘Bodyshaming‘.”

Handrem erop?

Gerard heeft vanavond zijn volgende talkshowoptreden op het menu staan, namelijk in Vandaag Inside, waar Mark Rutte voor de tweede keer aanschuift. “Mark Rutte heeft het zelf gezegd: het leek hem wel gezellig met Gerard Joling aan de bar. Ongeleid projectiel Gerard te gast en er gebeurt altijd wat. Heeft hij even geen tekst meer, laat hij een boer.”

Maar sterft het ongeleid projectiel in Gerard langzaam af na al die tv-afstraffingen? “Dilemma voor Gerard: houdt hij zich in (als VVD-er en Rutte-fan) of slaat hij toch toe? Een aanwijzing: de dildohelm. ‘Het kan niet bij de minister-president. Er zijn grenzen.’”

Hij besluit: “Het zou zomaar eens tegen kunnen vallen bij Vandaag Inside.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u als u Gerard Joling was überhaupt nog bij Eva Jinek aan tafel willen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen