Fidan Ekiz valt van roltrap af, bloedend afgevoerd op brancard

Fidan Ekiz is aan het begin van het jaar lelijk van de roltrap gevallen op een treinstation in België. Ze werd bloedend afgevoerd op een brancard, vertelt de presentatrice van Op1.

Fidan Ekiz © NPO

Waarom precies is onduidelijk, maar Fidan Ekiz zet zichzelf altijd graag neer als iemand die ontzettend onhandig is en allemaal eigenaardige trekjes heeft. Het is een beetje de rode draad in haar columnserie voor de Vrouw. Ditmaal schrijft ze over de fysieke consequenties van die onhandigheid. “Twee keer in één jaar je teen breken, dat soort dingen.”

Bloedende Fidan

Of nog veel erger: van de roltrap vallen. Fidan in haar Vrouw-column: “Het jaar begon al in een ziekenhuis in Antwerpen. Onderweg naar Brugge, bij de overstap, verloor ik mijn evenwicht op de roltrap, struikelde over mijn koffer en viel.”

En toen? “Op mijn scheenbeen een bult zo groot als een sinaasappel. Bloed! Ik werd lijkwit van de schrik. Hulpverleners erbij. Even later lag ik op een brancard.”

Gillende sirenes

Fidan werd tot haar ‘grote verbazing’ afgevoerd met ‘gillende sirenes en zwaailichten’. “’Oh mijn god, ik heb een interne bloeding, ga dood en ze willen het me niet vertellen,’ schoot door mijn hypochondrische hoofd.”

Die sirenes bleken uiteindelijk omdat de ambulancebroeders haast hadden, vanwege een volgende melding. “In het ziekenhuis werd ik in een kamer geparkeerd met nog wat andere mensen.”

Schade viel mee

Uiteindelijk was er niet veel aan de hand met Fidan. “Het ziekenhuis in Antwerpen ben ik zelfs na een uur wachten ontvlucht zonder een foto van mijn been te laten nemen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De verwachtingen van Fidan Ekiz waren ooit hooggespannen. Heeft ze die waargemaakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen