‘Humberto Tan is Champions League en Renze Klamer? TOP Oss!’

Renze Klamer krijgt een flinke sneer te verwerken van een mediajournalist van het AD. Volgens hem mag hij nog niet eens in de schaduw staan van Humberto Tan. “Hij is niveautje TOP Oss!”

Humberto Tan en Renze Klamer © RTL

De weekendtalkshow van RTL 4 wordt afwisselend gepresenteerd door Humberto Tan en Renze Klamer. Het is volgens mediajournalist Marcus den Blanken van het AD vreemd dat ze een tijdslot delen, omdat er volgens hem een enorm kwaliteitsverschil tussen de heren is. “Ik vind echt dat Humberto het geweldig doet.”

‘Renze is TOP Oss!’

Renze kan niet aan Humberto tippen, zegt de rechterhand van Angela de Jong in de AD Mediapodcast. “Ik vind het echt een wereld verschil. Als Renze TOP Oss is, dan is Humberto Bayern München. Ja, dat is wel een verschil. Dat meen ik. Er zit toch echt een wereld van verschil tussen of je nou naar Renze of Humberto zit te kijken.”

De mediajournalist vergelijkt Humberto dus met een Champions League-club en Renze met een ploeg uit de eerste divisie. Oei. Podcasthost Manuel Venderbos: “Dat is niet alleen een enorm compliment voor Humberto, maar ook een enorme belediging voor Renze dan, toch?”

‘Hij brengt lucht’

Het is ontzettend jammer dat Humberto moest stoppen met de zaterdageditie van zijn talkshow, vindt Marcus. “Ik snap echt niet waarom die zaterdagtalkshow nou weg moet, want op zaterdag en zondag wil ik lucht op de televisie en hij brengt die lucht. Serieus: het is gezellig daar, de onderwerpen zijn muziek, sport en dat soort dingen.”

Fijne onderwerpen in het weekend, aldus Marcus. “En even niet dat vervelende gezeik met politiek, stikstof en weet ik veel wat. Natuurlijk komt dat ook wel eens voor, maar meestal zit er entertainment aan tafel en dat kan Humberto perfect. Daar is hij volgens mij beter in dan de interviews waarin het nou echt hard moet zijn.”

Denigrerend

Angela de Jong is kritischer over Humberto. “Er is een verschil tussen het gezellig houden en toch de vragen stellen die je moet stellen en in iemands kont kruipen.”

Collega Dennis Jansen vindt dat Marcus te ver gaat door Renze te vergelijken met TOP Oss. “Het is deni… Ik vind TOP Oss echt niet kunnen eerlijk gezegd. Dat is hij echt niet.”

Marcus blijft erbij: “TOP Oss is een hartstikke leuke club in de eerste divisie.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen