René van der Gijp wekt onbegrip met lachen om massale valpartij

René van der Gijp heeft gisterenavond in Vandaag Inside ontzettend zitten lachen om de massale valpartij tijdens de Ronde van Vlaanderen. Het wekt ergernis bij kijkers. “Dit kan niet!”

René van der Gijp © SBS 6

De Poolse wielrenner Filip Maciejuk heeft dit weekend tijdens de Ronde van Vlaanderen voor een massale valpartij gezorgd. Hij kwam met een bizarre manoeuvre vanuit de berm de weg op en botste daarbij op een renner. Hoewel hij diep door het stof is gegaan en is gediskwalificeerd, spreken wielerliefhebbers nog steeds van een ‘idiote actie’.

Gierende Gijp

René van der Gijp, die vandaag 62 jaar is geworde, kan er de humor wel van inzien. Hij moest gisteren in Vandaag Inside gieren om de beelden en dat wekt ergernis. “Gijp is totaal de weg kwijt. Lacht om een vliegramp, lacht om misdragingen, lacht om valpartij. Triest”, twittert Walter bijvoorbeeld.

Ook meneer Cok is boos: “Waarom zit die l*llo van een René van der Gijp nu zo stom te lachen om een valpartij bij de Ronde van Vlaanderen? Wel kwaad worden over gevalletje Rutte. Misselijk ventje is het aan het worden.”

‘Niet goed bij z’n hoofd!’

Kijker Jo is al helemaal pissig. “Is die René van der Gijp niet goed bij zijn hoofd om zo achterlijk te lachen bij die grote valpartij in de Ronde van Vlaanderen? Mensen breken hier van alles, maar meneer vindt dit nogal grappig. Waarom corrigeert niemand die dwaas?”

En Cordialement: “Gijp schatert het weer eens uit als een groot deel van het peloton in de Ronde van Vlaanderen keihard op het asfalt terechtkomt. Hoop dat zijn navigatie het straks doet als hij naar huis wil. Want Gijp is al een tijdje volledig de weg kwijt.”

IJzige sfeer

Vandaag Inside had gisteren zijn eerste uitzending sinds de ijzige aflevering van vrijdagavond, toen René felle kritiek uitte op zijn collega Johan Derksen. Volgens RTL Boulevard hing er nu wederom zo’n ijzige sfeer. “Vooral de stille René valt op.”

Gastheer Wilfred Genee reageerde slechts kort op de ontstane ophef: “Dag dames en heren, goedenavond, en hartelijk welkom bij de week van de waarheid voor dit programma. De spanning staat erop vanavond, jongens. Voel jij het ook Eus?”

Tafelgast Özcan Akyol: “Ik moest even wat terugkijken van afgelopen week. Ja, heel spannend. Zit ik nu in een climax of een anti-climax? Ik ben benieuwd.”

Het antwoord? Een anti-climax.

Fragment

De bewuste valpartij:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

René van der Gijp lacht om valpartij in Ronde van Vlaanderen. Smakeloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen