René van der Gijp: ‘Aran Bade neemt Gordon-drama te serieus’

René van der Gijp vindt dat verslaggever Aran Bade in RTL Boulevard met een wel héél strak gezicht vertelt over de rel rondom Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario. “Bloedserieus!”

Aran Bade en René van der Gijp © RTL, SBS

Het gaat al anderhalve week nergens anders over in de Nederlandse showbizzmedia: de geruchtmakende breuk tussen Gordon en zijn ex-verloofde Gavin Rozario. Deze Australische knul staat vandaag groot op de cover van weekblad Privé, waar hij een acht pagina’s tellend interview aan heeft gegeven. Acht pagina’s lang spraakmakend.

‘Godverd*mme’

De mannen van Vandaag Inside spraken gisterenavond, toen dat interview nog niet gepubliceerd was, kort over Gordon. “Hé, die Gavin werkte dus niet bij die Burberry-shop, hè, bleek nou”, grapte Wilfred Genee.

Collega René van der Gijp: “Godverd*mme.”

Wilfred: “Daar schrok je ook van toen je dat hoorde, hè? Het is toch niet te geloven?”

René: “Dat zijn ook problemen, hè, natuurlijk. Dan heb je nog die Aran Bade bij RTL Boulevard, die erop gezet is.”

Lachen om Aran

De mannen moeten vervolgens flink lachen om de ijverige manier waarop Aran verslag doet van de Gordon-rel. Wilfred: “Die steekt al zijn tijd erin.”

René: “Die zit 24 uur op Gordon. Die heeft met iedereen contact.”

Johan Derksen daarop met zijn vermoeiende standaardgrap: “Liever dat hij op Gordon zit dan op mij.”

‘Neemt het serieus’

René vindt het vooral geestig dat Aran alles zo serieus neemt. “Volgens mij, maar dat weet ik niet helemaal zeker, neemt hij het ook heel serieus. Hij staat elke avond te kwispelen bij RTL Boulevard natuurlijk, zo blij is hij dat hij er staat. Maar hij heeft met iedereen contact, hè?”

Hij vervolg spottend: “Hij heeft contact met Gavin, hij heeft contact met de zus van Gavin, hij heeft contact met Gordon en met de zus van Gordon. Ze zitten er allebei mee in hun maag.”

‘Wordt groot gemaakt’

René: “Bij Boulevard maken ze het echt héél groot, terwijl ik denk dat niemand het interesseert. Het interesseert niemand een zak.”

Wilfred: “Daarom moet je er ook hard om lachen, weet je wel.”

René: “Ja, het wordt zo groot gemaakt!”

Wilfred: “Ja, en zo’n Evert Santegoeds die zegt: ‘We hebben er onze redactie op gezet: Gavin werkt niet bij Burberry.’”

‘Moe van Gordon’

Johan: “Ze zien het als een primeur, maar ik denk dat iedereen zó moe is van Gordon, dat niemand er een minuut korter door slaapt.”

René: “Daarom is het zo leuk als je naar die Aran Bade zit te kijken, want die zit het echt te vertellen alsof hij wil zeggen: ‘Kom er maar in Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika. Dit gaat écht ergens over!’ En het gaat nérgens over! Dat maakt het heerlijk om naar te kijken. Al die onzin.”

Wilfred: “Waar zijn we mee bezig met z’n allen?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen