Maxime Meiland zet Range Rover te koop: ‘Financiële problemen?’

Maxime Meiland heeft haar Range Rover verkocht en dat leidt op internet tot speculaties. Verkeert ze in de financiële problemen nu al haar commerciële deals zijn gestaakt vanwege PVV-sympathieën?

Maxime Meiland © Instagram

De kritische uitspraken van Erica Meiland over vrouwen met een boerka hebben flink wat teweeggebracht. Aangezien Maxime de uitspraken van haar moeder steunde en ze weigerde om zich daarvan te distantiëren, is ze zo’n beetje al haar commerciële deals kwijtgeraakt. Uiteindelijk ging ze alsnog door het stof, maar dan wel iets te laat.

Financiële problemen?

Nu heeft Maxime haar Range Rover verkocht aan een autobedrijf in Oudkarspel. Die biedt de wagen aan voor een bedrag van bijna 23.000 euro. Volgens een aantal online showmedia, waaronder BekendeBuren, heeft dit te maken met de vermeende financiële problemen van Maxime.

Zo schrijft Juice Channel: “Maxime Meiland heeft haar Range Rover te koop gezet en volgens een betrouwbare bron heeft dit maken met financiële problemen die Maxime heeft opgelopen nadat ze door meerdere bedrijven gecanceld werd vanwege racistische uitspraken over de islam.”

Tweedehandsje

Ook Autoblog heeft vernomen dat het financieel niet goed gaat met Maxime: “Daarom moet ze dus die Range Rover verkopen. De buren weten het zeker, het garagebedrijf waaraan ze de auto heeft verkocht, levert zelf geen nieuwe auto’s, dus is het geldgebrek. Aldus die buren. Niet volgens ons.”

Autoblog sluit niet uit dat Maxime de auto heeft ingeruild voor een goedkoper tweedehandsje. “Dezer dealer verkoopt prima occasions en waarom op een nieuwe auto wachten als je voor minder geld ook een tweedehands kunt kopen? Is niet raar bedacht toch? Heeft ze ongetwijfeld ook zo gedaan.”

Juice Channel

Het valt Juice Channel bovendien op dat Maxime plotseling uitverkoop heeft in haar webshop:

Update

Update 15.15 uur – Volgens Yvonne Coldeweijer betreffen de geruchten over Maxime ‘fake news’:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland in de financiële problemen zit?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen