Maxime Meiland-bio volgens AD geen groot succes: ‘Dit is pijnlijk’

De nieuwe biografie van Maxime Meiland is volgens het AD niet bepaald een groot succes. De krant noemt het ‘pijnlijk’ en merkt op dat ze lang niet kan tippen aan haar ouders.

Meilandjes © Instagram, AD

Na Martien Meiland en Erica Meiland heeft nu ook hun dochter Maxime Meiland een eigen biografie, eveneens geschreven door hitschrijver Jan Dijkgraaf. Volgens het AD gaat het echter niet zo lekker met de verkoopcijfers. ‘Maxime Meiland kan met boek succes van haar ouders niet evenaren’, kopt de krant op zijn showpagina.

‘Slecht nieuws’

Het AD spreekt van ‘slecht nieuws’ voor Maxime. “Haar boek met haar levensverhaal scoort minder goed dan dat van haar ouders. Pijnlijk, omdat ze juist in het boek zegt meer geld te willen verdienen voor haar bijdrage aan hun reallifesoap”, is te lezen in het dagblad.

Hier wordt verwezen naar Maxime’s onthulling dat ze strijd heeft met haar ouders als het gaat over hun tv-verdiensten. Zij vindt namelijk dat ze recht heeft op een groter deel van de Talpa-buit.

‘Ze zakt weg’

Dat is ze niet waard, lijkt het AD nu te suggereren. “Voorlopig lijkt er wel een fors verschil te zitten tussen Martien, Erica en Maxime. Martiens boek kwam op één binnen in de bestsellerlijst. Erica op de tweede positie, maar stootte een week later door naar de hoogste plek.”

En Maxime? “Zij staat met een vierde plek in de eerste week en vijfde plek in de tweede week voorlopig diep in de schaduw van haar ouders.”

‘Gaat niet zo goed’

Wilfred Genee heeft dit AD-artikel ook langs zien komen en merkte gisterenavond op in Vandaag Inside: “Maxime Meiland gaat niet zo goed, zag ik. Die staat op 4.”

Johan Derksen: “Dat vind ik wat minder relevant hoor.”

René van der Gijp: “Die dochter?”

Wilfred: “Die dochter, ja.”

‘Laat ze lullen’

Biograaf Jan Dijkgraaf is niet onder de indruk. Iemand vraagt op Twitter aan hem: “Jan, het boek ging toch juist goed bij Bruna etc?”

Jan daarop: “Zeker. Lekker laten lullen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat een biografie over Montana Meiland ook zou werken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen