Beau-gast gesloopt om arrogante houding: ‘Toppunt van cringe’

Het 20-jarige acteertalent Walt Klink zat gisterenavond met een vrij arrogante houding in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Het levert hem commentaar op, onder anderen van Diva Mayday.

Walt Klink © RTL

Beau van Erven Dorens had gisterenavond een of andere acterende knul aan zijn talkshowtafel zitten, die na wat rolletjes in Nederlandse producties hoopt door te breken in Amerika. Het is hem nu gelukt om een rolletje te krijgen in een Kiefer Sutherland-serie bij een van de streamers. En dat leverde hem gisteren weer een talkshowoptreden bij Beau op.

‘Ja, wel gaaf’

Deze Walt Klink zat aan tafel alsof hij een soort gift van God is. Beau kondigde hem als volgt aan: “Een gemiddelde jongen van twintig uit een klein Fries dorpje staat opeens uit het niets op filmsets in Hollywood te schitteren naast sterren als Emily Blunt en Kiefer Sutherland, maar Walt Klink doet dat dus echt.”

Hoe Walt het vindt om met Kiefer te werken? “Ja, wel gaaf. Ik wist eigenlijk niet wie hij was. Hahaha. Nee, man. Maar m’n vader wel, weet je. Hij zei: ‘O, ja, die ken ik wel.’ Maar ik wist pas op de set dat hij een groot acteur was, ja.”

Poept en plast

Walt heeft zichzelf een heel ‘coole’ houding aangemeten. En die coole Walt is dus helemaal niet onder de indruk van die beroemde Kiefer. “Ja, weet je, ik vind het wel grappig. Ik krijg deze vraag heel vaak van: ‘Hoe was hij? Hoe was hij?’ Maar het is ook maar iemand die poept en plast.”

Dan plaatst Beau deze Walt in een rijtje met Marwan Kenzari, Carice van Houten en Halina Reijn, Nederlandse acteurs die succes hebben in het buitenland. “En Rutger… En Rutger”, voegt Walt er bloedserieus toe.

Beau: “Rutger Hauer, Jeroen Krabbé natuurlijk, Derek de Lint.”

‘Kom weer langs!’

Als Walt wordt gevraagd om op iets uit de actualiteit te reageren, komt er ook niks zinnigs uit: “Wat vind ik ervan? Ik weet niet, man. Ik kijk eigenlijk niet zoveel nieuws, ik hou me er niet zoveel mee bezig. Ik ben hier gewoon voor de liefde, weet je. Meer niet.”

Het gesprek met deze ‘coole dude’ verloopt zó moeizaam dat Beau binnen no time doorgaat naar het volgende onderwerp. “Hartstikke leuk. Nou, veel succes en kom nog een keer terug.”

Walt: “Ja, is goed. Thanks, Beau.”

Dan staat Walt op en loopt hij weg van tafel, waarna hij weer wordt teruggestuurd. Het opstaan van gasten om naar een andere plek te verhuizen gebeurt immers uitsluitend tijdens instarts, als ze niet in beeld zijn.

Felle kritiek

Beau-kijkers nemen Walt behoorlijk onder vuur, waaronder de bekende Diva Mayday. “Kun je nog stommer en ongeïnteresseerd in een talkshow gaan zitten? Toppunt van cringe die Walt Klink. Ik kijk liever nog een uur naar de Tata Steel-directeur dan nog één seconde naar deze… Ik heb er geen woorden voor”, twittert ze.

Kijker Constant: “Arrogantie in Hollywood is geen goed begin. Deze jongen hoor je later niets meer van.”

Jeroen: “Wtf is het probleem van dat acteurtje bij Beau?”

Janny: “Apart manneke. Beau zit aan een dood paard te trekken.”

En Lex: “Wat een arrogantje…”

Fragment

De acterende knul in kwestie:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen