Martijn Krabbé wekt irritatie bij Marc-Marie: ‘Het is echt zó zeikerig’

Martijn Krabbé wekt als de stem van het programma Race Across The World flink wat irritatie op bij Marc-Marie Huijbregts. “Zijn toon is gewoon fout. Het is de hele tijd dat zeikerige.”

Marc-Marie Huijbregts en Martijn Krabbé © RTL

Marc-Marie Huijbregts is een groot liefhebber van de tv-show Race Across The World, waarin BN’er-koppels met beperkte middelen door Latijns-Amerika reizen. De presentator én de stem van het programma is Martijn Krabbé, maar over hem is Marc-Marie niet bepaald lovend.

Marc-Marie kritisch

Sterker nog: Marc-Marie geeft Martijn een flinke tik op de vingers voor de manier waarop hij de voice-over uithangt. “Er zijn twee dingen waar ik kritiek op heb bij dit programma, maar dat is uit liefde want ik ben er dol op. Ik vind het namelijk echt een goed programma”, zegt hij in zijn podcast ‘Marc-Marie en Jan zijn voor niemand bang‘.

Het eerste kritiekpunt is dat Marc-Marie de montage slordig vindt, omdat ‘dingen niet heel erg duidelijk worden afgemaakt’. “Maar mijn grootste kritiek op het programma: ik kan niet zo goed tegen de toon van de voice-over.”

Zeikerig en ironisch

Martijn slaat als voice-over de plank mis, vindt Marc-Marie. “Die ironie van Martijn Krabbé, die álles ironisch doet… Álles met afstand, álles met… Dat vind ik gewoon verkeerd gekozen. Ik mag Martijn en ik ken Martijn ook en het is een hartstikke aardige man en ook heel goed in zijn vak enzo, dus dat is het allemaal niet, maar ik vind de toon…”

“Dat ironische… Als er iets écht moois gebeurt, zoals met die Olga Commandeur en die Frank enzo, dan blíjft die zéikerige, ironische toon maar. En ik vind dat je soms in zo’n programma… Dat de toon gewoon fout is in het programma.”

Alcoholist Bastiaan

Eerder uitte Marc-Marie ook al kritiek op een van de kandidaten in de tv-show, namelijk Bastiaan Ragas. Hij is door de komediant neergezet als een halve alcoholist.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen