Ruben Nicolai gebasht door Martien Meiland: ‘Vervelende man’

Ruben Nicolai krijgt een sneer uit onverwachte hoek. Hij wordt door tv-collega Martien Meiland ‘de vervelendste presentator’ van Nederland genoemd. “Het is een man waar ik niks mee heb.”

Martien Meiland en Ruben Nicolai © SBS, William Rutten

Het is onder BN’ers over het algemeen not done om je negatief over elkaar uit te laten, maar daar heeft Martien Meiland geen boodschap aan. Zijn scheurkalender zit vol met gemene steken onder water naar collega’s uit het vak. Zo zet hij Ruben Nicolai onomwonden neer als ‘de vervelendste presentator’ van Nederland.

Martien basht Ruben

Martien wordt ermee geconfronteerd door de Weekend. Een oplettende journaliste van het entertainmentblad was aan het bladeren door de scheurkalender van de Meilandjes en trof de sneer aan op de pagina van 8 januari.

De realityster heeft er absoluut geen spijt van. Als hij wordt gevraagd naar zijn aversie tegen Ruben, antwoordt hij: “Ja, ook zo’n man met wie ik niks heb. Ruben zal vast een aardige man zijn en een heel lieve vader. Maar het is niet zo dat ik denk: er komt vanavond een tv-programma van Ruben, laat ik daar eens even goed voor gaan zitten.”

‘Ik vind hem zó saai!’

Ook Marco Borsato wordt keihard aangepakt door Martien. Dat is de ‘slechtste zanger’ van het land, vindt hij. “Marco raakt mij niet. Ik heb hem volgens mij weleens zien optreden in Noordwijkerhout en dan denk ik: nee, nee. Dat kun je weleens hebben, ik heb er gewoon niks mee. Marco kan me niet boeien, zijn stem niet, de liedjes niet. Nee.”

En Maarten van Rossem tot slot? “O, ik vind hem zó saai. En dat hangt dan in die stoel en nooit eens een beetje positief. Het is altijd negatief, ik hou helemaal niet van negatieve mensen. Probeer gewoon lekker vrolijk te zijn. En dan wordt hij aangekondigd, van: ‘Hier is-ie: Maarten van Rossum!’ Nou en dan kijkt hij in die camera… Nééé.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen